Politic

Deputat Lucian Lungoci: Fără pensii speciale!

Deputatul PSD Lucian Lungoci afirmă că încă de la începutul mandatului său a votat pentru desființarea pensiilor speciale ale parlamentarilor și va vota în continuare pentru acest lucru până se va ajunge la rezultatul dorit: fără pensii speciale!
„Acordarea acestora este pur și simplu imorală! Acum, în plină criză, a devenit chiar criminală!
10 milioane euro costă plata retroactivă a pensiilor speciale.
10 milioane euro, sumă din care se puteau rezolva alte probleme precum construirea de grădinițe sau școli!
Dincolo de orice considerații mai mult sau mai puțin argumentate de cei implicați direct, foști parlamentari din toate partidele, principiul social-democraților este clar: fără pensii speciale!
Curtea Constituțională a decis, la acest moment, că legea este neconstituțională.  PSD va ține cont de decizia, dar și de observațiile CCR! Social democrații din Camera Deputaților și Senat vor pune la punct modificările cerute și vor repune legea în dezbatere parlamentară, în regim de urgență.
Am luat decizia de a desființa pensiile speciale ale parlamentarilor de mult și nu îmi voi schimba opțiunea! Noi, reprezentanții PSD vom repeta procedura ori de câte ori va decide Curtea Constituțională că este nevoie.
În final vom ajunge la rezultatul dorit: fără pensii speciale”, a declarat deputatul.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top