Politic

Președinte PNL Constanța: Programul Național de Investiții Anghel Saligny merge mai departe

Deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, salută finalizarea procedurii de alocare a fondurilor pentru comunitățile locale de către Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației.

”În urma evaluărilor făcute la nivel de guvern și a aplicării unei proceduri standard la nivel național, județului Constanța îi va reveni suma de 1.135.252.021 de lei.
Vă amintesc faptul că din bugetul alocat, unitățile administrativ teritoriale pot accesa fonduri pentru drumuri și poduri, precum și pentru rețeaua de apă și canalizare. Cu sumele pentru investițiile care urmează a fi făcute în județul nostru, vom face cel puțin un pas înainte, astfel încât fiecare comunitate din județul nostru să poată beneficia de utilități normale în secolul 21.
Apreciez că într-un final avem aceste fonduri alocate, care reprezintă un sprijin extraordinar de important pentru fiecare primărie din țara noastră. Lupta fiecărui primar, adică reprezentant al comunității locale, este, dincolo de șicanările electorale, o luptă a proiectelor pentru cetățeni. Fiecare proiect din infrastructura implementată este un pas în față pentru o viață mai bună. Acesta este, de altfel, și scopul nostru, al tuturor”, a transmis Huțucă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top