Politic

Deputat Cristina Rizea: Sunt împotriva retragerii dosarului Roșia Montană de la UNESCO

Deputatul Cristina Rizea susține dezvoltarea sustenabilă, cu valorificarea patrimoniului cultural și natural în întreaga zonă a Munților Apuseni și transmite că pădurile și istoria României trebuie să fie mai presus de competiția internă și de interesele unei anumite companii.

„Roșia Montană și întreaga zonă a Munților Apuseni nu trebuie să piardă șansa uriașă de dezvoltare sustenabilă, cu valorificarea patrimoniului cultural și natural excepțional!

De ani buni, susținem aceste lucruri și nu vom face acum pasul înapoi. Nu ne încălcăm promisiunile făcute românilor și nu vom accepta ca un demers atât de important să fie sabotat de interese mărunte de partid.

Nu vom accepta să fie repetate greșelile Guvernului PSD din vara anului 2018 și respingem categoric manipulările grosiere aruncate, din nou, în spațiul public. O eventuală retragere a dosarului Roșia Montană ar fi în dezavantajul statului român și al cetățenilor români.

Bunăstarea comunităților din Apuseni, pădurile și istoria României trebuie să fie mai presus de competiția internă și de interesele unei anumite companii”, a declarat Rizea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top