Politic

Cristina Rizea: Îi invit pe colegii parlamentari de Constanța indiferent de partid, să semneze moțiunea

Deputatul Cristina Rizea susține că ideea moțiunii a apărut în rândul celor de la USR-PLUS chiar înainte de demiterea lui Stelian Ion și îi invită pe toți parlamentarii de Constanța să semneze moțiunea.

„Ceea ce PNL-ul nu știe, este că noi ne-am gândit la moțiune înainte de demiterea lui Stelian Ion.
Ne-am gândit că e cazul ca Florin Cîțu să plece, atunci când s-a transformat în Dragnea, ba mai mult, a încercat să-l depășească. Pentru că nici măcar Dragnea nu a încercat un tun de 50 de miliarde de lei dintr-un pix.
Faptul că cei de la AUR au anunțat primii că vor semna și susține moțiunea noastră nu ne surprinde. O moțiune este un gest extrem. Nu e nimeni fericit că s-a ajuns aici dar nu avem nevoie de Dragnea2.
PNL a crezut și a împrăștiat în spațiul public că noi suntem o anexă a lor, mereu la dispoziție, gata să suportăm orice mizerie pentru niște funcții.
Ne-au subestimat. Fiecare om de la USR PLUS are unde să se întoarcă după ce și-a terminat mandatul într-o funcție publică. Nu suntem împământeniți în politică precum cei din partidele vechi…
Politica este despre oameni și în interesul oamenilor. Tocmai de aceea USR PLUS a cerut transparență pentru PNDL3 A. Saligny
Nu poți să dai 50 miliarde lei în schimbul voturilor primarilor ca să devii tu șef de partid. Nu poți să minți că vrei să dezvolți România când tu nu pui nicio condiție și nu te asiguri că investițiile sunt pe bune.
Vreți să vedem iar becuri de 2000 euro/bucata?
Invităm toți parlamentarii responsabili, care cred că România merită mai mult să semneze moțiunea.
Personal, îi invit pe colegii parlamentari de Constanța indiferent de partid, să semneze moțiunea.
Județul Constanța are nevoie ca banii din A. Saligny să ajungă acolo unde este cea mai mare nevoie de ei, dar are nevoie ca investițiile să fie durabile și benefice pentru constănțeni, nu bani aruncați în bătaie de joc”, a transmis Rizea.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top