Politic

Cristina Rizea, despre alegerea primarilor în două tururi de scrutin

Deputatul Cristina Rizea a semnat proiectul de lege care prevede alegerea primarilor în două tururi. Rizea a declarat pentru Dezvăluiri că așteaptă ca și partenerii de alianță să susțină la vot proiectul. 

„Revenirea la alegerea primarilor în două tururi de scrutin este o reformă electorală asumată prin programul de guvernare al coaliției. Am semnat fără ezitare proiectul de lege pe care USR PLUS l-a depus încă de acum două luni, pentru că orice promisiune făcută românilor trebuie dusă până la capăt. Asta înseamnă asumare. Aștept să văd și din partea colegilor de coaliție că își asumă acest proiect, dincolo de nivelul declarativ, prin admiterea sa pe ordinea de zi și prin votul pentru. România nu mai poate aștepta amânarea la nesfârșit a reformelor promise”, a declarat deputatul Rizea.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top