Politic

Lucian Lungoci, despre moțiunea de ieri: USR a încălcat legea, moțiunea a trecut!

Deputatul PSD Lucian Lungoci susține că moţiunea simplă împotriva ministrului Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, de fapt a fost adoptată de plen, deoarece nu trebuie luate în calcul voturile date pe tabletă.

„Moțiunea nu este lege! Votul cu tableta în sistemul electronic STS, conform Regulamentului Camerei Deputaților, este permis doar pentru Legi.
Astăzi, în plenul Camerei Deputaților, votul parlamentarilor prezenți a fost majoritar PENTRU MOȚIUNEA împotriva ministrului Ghinea!
Voturile cu tableta ale reprezentanților PNL-USR-UDMR, care nu participă la ședințele Camerei Deputaților, TREBUIE CONSIDERATE NULE!
Doamna Președinte de ședință (USR) a prezentat în mod eronat rezultatul votului, luând în considerare și voturile exprimate cu tableta.
Moțiunea a trecut”, declară Lungoci.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top