Politic

PSD acuză un “Jaf de 25 de milioane de euro, al USR-iștilor Ghinea și Voiculescu”

PSD Tulcea transmite într-un comunicat de presă că ministrul Alexandru Rafila arată cum USR-istul Cristian Ghinea, arbitrar și în secret”, ar fi planificat servicii de consultanță de 25 de milioane de euro pentru un proiect de 5 milioane de euro.

Pe scurt, Ghinea a prevăzut:

1. Între 693 euro și 2000 de euro PE ZI pentru „consultanții” USR – Doar pentru un singur capitol din PNRR, cum ar fi de exemplu ” ajustarea cadrului legislativ”.
2. În total, peste 25 de milioane de euro pentru consultanță pe sănătate, în timp toate cheltuielile de dotare și funcționare ale agenției ce ar urma să se ocupe de infrastructura în sănătate abia dacă ating 5 milioane de euro!

3. În afara acestor ”consultanți” plătiți regește mai sunt și superconsultanții, care ar încasa 2000 de euro/zi.

Asta îi definește pe acești umflați pe bani publici de la USR!

După ce au aruncat România în haos cu liberalizarea energiei, nu au nicio jenă acum să îi pună pe românii sărăciți să le plătească consultanță de 44.000 de euro pe lună!

Zeci de milioane de euro din împrumuturile luate prin PNRR – mai exact din banii ce vor fi plătiți de români, cu dobânzile aferente – au fost ”alocate” de useriști pentru servicii de consultanță. Fără transparență, fără niciun criteriu, fără nicio fundamentare!

Românii trebuie să știe toate aceste lucruri!
De aceea ministrul Alexandru Rafila le-a făcut publice și are în acest sens susținerea deplină a PSD. Și evident că toate aceste anomalii grave trebuie îndreptate, motiv pentru care, în primă fază, a fost sesizat Corpul de Control al premierului.

USR și-a dat, din nou, arama pe față, se arată în comunicat

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top