Politic

Cozmin GUȘĂ îi sprijină pe Felix Stroe și Decebal Făgădău, candidații PSD la Constanţa și pe independentul Mohammad Murad, candidatul pentru primăria Mangalia

În cadrul unei conferințe de presă organizată azi, 23 septembrie, de președintele PSD Constanța, Felix Stroe – candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța – și primarul Municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a fost prezent și a luat cuvântul și politicianul consacrat, Cosmin Gușă.

Cosmin Gușă: ”Mă bucur de alianța dintre independentul Mohammad Murad și PSD Constanța”

Scopul prezenţei mele astăzi în fața dumneavoastră, alături de cei doi colegi de partid și prieteni pe care-i cunosc de multi timp. Pe românește și clar, sunt aici ca să susțin candidaturile lui Felix Stroe pentru președinția Consiliului Județean Constanța, respectiv a lui Decebal Făgădau la funcţia de primar al municipiului Constanţa. Demersul meu este pozitiv, gândit, dedicat pentru acești doi pesediști, și eu sunt pesedist, membru la Organizația Sectorului 1 din București, din octombrie, cu o scurtă repriză datorată lui Viorica Dăncilă care a luat decizia să mă excludă din partid în plină campanie electorală. Nu a fost efectiva excluderea pentru că, anul trecut în toamnă, colegii mei din București nu au acceptat acea excludere.  Nu am fost extrem de activ în această campanie electorală, nu pentru că nu  aș fi vrut ci pentru că aşa s-au aranjat treburile. Am fost însă, în ultimele două săptămâni activ în judeţul Constanța, unde m-am ocupat mai consistent și de campania independentului Mohammad Murad la primăria Mangalia, unde campania merge destul de bine și unde alianța dintre independentul Mohammad Murad și PSD Constanța, prin susținerea la președenția Consiliului Județean a lui Felix Stroe, eu zic că merge bine, este efectivă, unde trebuie să ne concentrăm în următoarea perioadă să facem transferul de voturi eficient și dintr-o parte și în alta. PSD înseamnă mult, ar putea să însemne şi mai mult la Mangalia. Aceste două candidaturi, la Constanţa, sunt mult mai bune faţă de ceea ce oferă liberalii,” a declarat Cozmin Gușă.

Decebal Făgădău i-a acuzat pe contracandidați că au insultat orașul

“Din punctul meu de vedere, constănțenii au deja opiniile formate, iar opțiunea este legată de candidatura mea. Va fi alegere pro sau anti Făgădău, ceilalți candidați au scorul sub partide. Vreau sa felicit cele trei doamne intrate în cursa electorală și totodată vreau sa le bat obrazul candidaților care au insultat orașul. Le transmit acelor candidați ca hrăniți un câine cu ură și acel câine se va înfrupta cu voi,”

Felix Stroe: RAJA înseamnă performanţă. Performanţa care se va regăsi şi în Sănătate şi Educaţie

Este o zi importantă pentru noi. Mai sunt câteva zile până când vom merge cu toții la vot. Vom alege administrația publică locală. La această conferință este prezent domnul Cosmin Gușă, un brand în media românească și în politica românească. Este un om cu convingeri puternice. Este un om care este alături de noi. (…) De la începutul campaniei, nu am stat, am semnat patru contracte importante pentru Constanța (RAJA n.r.), dar nu am folosit instituția pentru a îmi face campanie. Nu mi-am trimis emisari la niciun primar din județul Constanța, pentru că am avut și am o relație foarte instituțională consistentă și foarte bună și corectă cu primarii din județul Constanța. Și dacă aș avea ceva de discutat aș discuta față în față cu ei. N-am șantajat pe nimeni, eu prefer să discut cu omul, primarul, față în față.

De ce îmi doresc să fiu președintele Consiliului Județean Constanța? Pentru că am experiența necesară să transpun ceea ce am făcut la RAJA Constanța, care astăzi este o societate cu vizibilitate națională, o societate care oferă servicii de calitate, la prețuri absolut rezonabile. Numai în județul Constanța s-au făcut investiții de peste 740 milioane de euro. În Constanța am depăși 180 milioane de euro implementate. Ce nu știe lumea este faptul că banul european, chiar dacă se numește FEM (Fonduri Europene Nerambursabile), are un cost! Costul se numește cofinanțare!Și RAJA a făcut o cofinanțare de aproximativ 127 de milioane de euro. Contribuție proprie”.(…) , RAJA înseamnă performanţă. Performanţa care se va regăsi în toate. Și în Sănătate și în Educație și în orice aici în județul Constanța”, a declarat Felix Stroe.

  • Comandat de PSD filiala Constanța
  • executat de Dezvăluiri.ro – portal: www.dezvaluri.ro
  • C.U.I Mandatar financiar 21200019

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top