Politic

Constanța se pregătește să intre într-o nouă eră a sportului: Noul stadion Gheorghe Hagi va aduce competiții majore în orașul nostru

Constanța va avea un nou stadion care îi va purta numele marelui fotbalist Gheorghe Hagi, o emblemă a sportului județean. Construcția complexului sportiv va repune orașul pe harta competițiilor majore europene, oferind o infrastructură modernă și de calitate pentru iubitorii de sport, afirmă deputatul Marian Crușoveanu.

Antrenorii știu cât de importantă este infrastructura sportivă pentru a atrage tinerii pasionați de sport și pentru a dezvolta acest domeniu. Deputatul consideră că în acest context, noul stadion va aduce un plus de valoare pentru oraș și va fi un motiv de mândrie pentru toți constănțenii.

„Construirea noului stadion la Constanța, care va purta numele marelui fotbalist, emblemă sportivă a județului nostru, Gheorghe Hagi, va repune municipiul nostru pe harta europeană, unde competiții majore vor putea fi urmărite.
Antrenorii știu bine cât de importantă este infrastructura sportivă pentru a-i încuraja pe tineri să vină spre acest domeniu.
Noul stadion nu este așteptat doar de către iubitorii de sport, ci și de Hagi, care iată ce spune: „Am văzut că şi cu stadionul s-a aprobat, ştirile sunt bune şi sperăm să vină cât mai repede şi stadionul nou şi apoi să dezvoltăm proiectul. Uşor-uşor să încercăm să ne poziţionăm sus, ca o echipă puternică.”
Așteptăm să vedem lucrările finalizate și pe Farul jucând la marile competiții europene. Succes, Farul Constanța! Succes, Gică Hagi”, transmite Crușoveanu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top