Opinii

Comuna Gradina, proiecte importante în 2017

De la an la an, administrațiile publice locale devin din ce în ce mai ambițioase în implementarea proiectelor menite să schimbe înfățișarea comunităților și să transforme viața locuitorilor într-una cât mai apropiată de modelul european. Fie că investițiile sunt din fonduri europene sau guvernamentale, ori că ele provin din bugetele locale (acolo unde veniturile permit așa ceva), cert este că în fiecare an apar noi oportunități de implementare a unor proiecte.

Programul anual de achiziții publice pentru 2017 a fost aprobat de către Consiliul Local al Comunei Grădina cu votul unanim al celor 9 consilieri locali. Întruniți în ședință ordinară de lucru, reprezentanții comunității au votat proiectul de hotărâre propus de către primarul Gabriela Iacobici.
Astfel, conform documentului, în anul 2017 autoritatea locală va investi 400 de mii de lei pentru modernizarea și amenajarea trotuarelor din comună. O sumă mai mare, aproximativ 500 de mii de lei va fi investită în construirea de locuințe sociale destinate persoanelor defavorizate din Grădina. O finanțare deosebită va fi efectuată pentru înființarea unei rețele de canalizare și a unei stații de epurare a apei în localitatea Grădina. Pentru acest proiect, consiliul local a aprobat suma de 8,6 milioane de lei.
De asemenea, programul anual de achiziții publice cuprinde investiții în lucrări de extindere a rețelei de alimentare cu apă din Grădina ( 2 milioane de lei), lucrări de reabilitare a mai multor drumuri comunale (7,7 milioane de lei), amenajarea unui teren de sport, lucrări de finalizare a casei mortuare, lucrări de reparații la căminele culturale din comună, lucrări de reabilitarea a geamiei, a casei parohiale, precum și alte investiții menite să dezvolte comuna sau să asigure buna funcționare a aparatului administrativ.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top