Opinii

Niculae Dragomir, primar Ostrov: ”continuăm lucrările de asfaltare din comună”!

Pentru anul 2017 administrația publică locală a comunei constănțene Ostrov are o serie de proiecte pe care dorește să le pună în practică, asta în funcție și de deschiderea anumitor axe de finanțare UE, dar și de resursa bugetară proprie. Banii europeni sau guvernamentali sunt bineveniți pentru implementarea proiectelor de dezvoltare a comunității locale, dar în completarea acestora, din ce în ce mai des, aleșii locali utilizează la maxim bugetele locale care pot asigura investiții urgente, dar cu o mai mică răspândire.

În continuarea unui proiect de 9,2 milioane de lei, derulat prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), care a presupus modernizarea și asfaltarea de străzi în comuna Ostrov, administrația condusă de primarul Niculae Dragomir va derula un proiect ce vizează infrastructura rutieră. Totodată, un alt proiect pregătit să devină realitate are în vedere reabilitarea căminului cultural din satul Esechioi.
”Vom lucra și la extinderea rețelei de canalizare în funcție și de solicitările oamenilor, dar vom asigura și resurse din bugetul local pentru reabilitarea, modernizarea și extinderea rețelei de trotuare din comună. Proiectele noastre sunt multe…”, ne-a declarat Niculae Dragomir, primarul comunei Ostrov.
După o perioadă în care iarna a creat destule probleme comunității (drumuri blocate, căderi masive de zăpadă sau viscol), comuna Ostrov se confruntă de câteva săptămâni și cu câteva cazuri izolate de gripă aviară în satul Almalău. Conform Instituției Prefectului Județului Constanța ”autoritățile publice locale vor dispune măsurile necesare pentru popularizarea și informarea deținătorilor de păsări asupra măsurilor care se aplică pentru prevenirea răspândirii bolii. Măsurile ce se aplică în exploatații în cazul suspicionării focarelor se vor aplica în continuare până când suspiciunea gripei aviare din acestea va fi exclusă de către autoritatea competentă”. ”Acum situația este sub control. Au fost 3 sau 4 gospodării unde s-au depistat cazuri de gripă aviară și păsările au fost sacrificate”, a spus Niculae Dragomir.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top