Actualitate

Comuna Corbu, pregătită pentru Sărbătorile de Iarnă. Lucrările la infrastructură continuă

Luna decembrie este prin excelență luna sărbătorilor, luna în care comunitățile se pregătesc pentru Nașterea Domnului și trecerea în noul an. Este „o lună încărcată de poveste, o lună a bucuriei, a iubirii și a cadourilor”, spun reprezentanții primăriei Corbu, județul Constanța.

Moș Nicolae, Moș Crăciun – Nașterea Domnului, tradițiile și Anul Nou fac această ultimă lună a anului să fie cea mai specială. De aceea, administrația locală a comunei Corbu a depus toate eforturile pentru ca spiritul Sărbătorilor de Iarnă să fie resimțit în întreaga comunitate. În acest sens, în principalele zone ale localității au fost montate luminile festive, o inițiativă a primarului Vasile Lumînare și a viceprimarului Vasile Halici.

„Luminile de Crăciun, fără de care sărbătoarea este aproape de neînchipuit astăzi, nu au strălucit întâmplător în istorie. După cum probabil știți, tradiția legată de lumini face trimitere la obiceiurile creștinilor. Fie ca toate împlinirile, sănătatea și spiritul acestei luni magice să vă însoțească pretutindeni”, este mesajul primăriei Corbu către locuitori.

Nu doar pregătirea pentru Sărbătorile de iarnă este în atenția administrației locale, ci și continuarea lucrărilor de modernizare a infrastructurii rutiere din comună.

În acest sens, s-a început așezarea stratului de piatră pe drumurile în lucru, conform procedurii de asfaltare. „Sperăm ca inconvenientul creat să fie unul pe o perioadă cât mai scurtă, iar rezultatele muncii să se reflecte în calitatea lucrărilor”, transmite primăria.

De asemenea, continuă lucrările de asfaltare pe strada Ion Luca Caragiale și vor fi demarate procedurile necesare pentru finalizarea altor străzi aflate în lucru.

Trebuie amintit faptul că localitățile Vadu și Corbu s-au confruntat deja cu primul val de zăpadă din iarna 2020/2021. Este vorba despre prima zi de decembrie când ninsorile și viscolul au pus probleme în trafic, pe drumul comunal Vadu-Corbu (DC83). Aici, administrația locală a intervenit cu utilaje proprii pentru deszăpezirea drumului și redarea lui circulației rutiere.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top