Actualitate

Calendarul competițiilor sportive ale CSM Constanța de săptămâna aceasta

În conformitate cu calendarul competițiilor sportive ale CSM Constanța pentru a patra săptămână al lunii martie 2024, sportivii CSM Constanța au din nou o săptămână plină. Vor avea meciuri importante în ligile de baschet, handbal, volei și rugby, la seniori, tineret și juniori. Baschetbalistele joacă primul meci din semifinalele Ligii Naționale, vineri seară, la Constanța, unde atmosfera va fi încălzită de un show baschetbalistic, cu participarea americanilor de la Mihail Kogălniceanu! Sportivii CSM Constanța luptă pentru medalii la Campionatele Naționale de canotaj și kempo, iar judoka și șahiștii iau parte la concursuri tari în țară. Piața transferurilor începe să fie activă în handbal iar Constanța parafează unul dintre transferurile sezonului următor în handbalul românesc.

Calendarul competițiilor sportive ale CSM Constanța:

Baschet senioare

CSM Constanța continuă lupta pentru titlu în Liga Națională de Baschet Feminin Getica ‘95! Echipa noastră joacă pe teren propriu primul meci din semifinala play-off cu CSM Târgoviște, care se dispută după sistemul “3 din 5”. Fetele antrenate de Alexandru Olteanu, Alina Șerban și Volha Tămîrgeanu vor să repete evoluția din urmă cu două săptămâni, din finala Cupei României, când le-au învins pe dâmbovițence și au cucerit trofeul. Vineri, 29 martie, de la ora 19.00! Meciul va fi LIVE pe pagina de facebook CSM Constanța Baschet, pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store), pe site-ul www.csmconstanta.ro la secțiunea LIVE TV și pe FRB TV.

Baschet seniori

Baschetbaliștii CSM Constanța joacă pe terenul campionilor de la U-BT Cluj-Napoca, în antepenultima etapă din Grupa 1-10 a Ligii Naționale de Baschet Masculin Getica ’95. Echipa antrenată de Dan Fleșeriu și Valentin Boian are o misiune dificilă în Polivalenta clujeană, unde se întoarce la o lună după duelul cu U-BT din semifinalele Cupei României. Vineri, 29 martie, de la ora 18.00. Meciul va fi LIVE pe FRB TV.

Baschet amical

Comunitatea baschetului din Constanța se va bucura de un nou meci eveniment, unul în care sportivii noștri vor întâlni MK All Stars într-un meci amical internațional la Sala Sporturilor! Echipa de Liga 1 CSM Constanța va întâlni MK All Stars, echipa militarilor americani de la baza NATO de la Mihail Kogălniceanu! Un meci-spectacol pentru constănțenii iubitori de baschet. Intrarea va fi liberă și toți iubitorii de baschet sunt așteptați la Sala Sporturilor. Vineri, 29 martie, de la ora 16.00. În conformitate cu calendarul competițiilor sportive ale CSM Constanța pentru a patra săptămână al lunii martie 2024, sportivii CSM Constanța au din nou o săptămână plină.

Baschet juniori

CSM Constanța U14 participă, între 28 și 30 martie, la Sibiu, la turneul 6, primul din faza semifinală a Campionatului Național de Baschet Feminin, Grupa B2. Echipa constănțeană susține cinci meciuri: cu CSȘ Premium Sibiu (joi, 28 martie, ora 13.00), ACS Ralph Brașov (joi, 28 martie, ora 18.00), CSO Voluntari (vineri, 29 martie, ora 9.00), CS Rapid București (vineri, 29 martie, ora 18.00) și CSȘ Unirea Iași (sâmbătă, 30 martie, ora 9.00).

CSM Constanța U14 evoluează, între 29 și 30 martie, la București, la primul turneu din faza semifinală a Campionatului Național de Baschet Masculin, Grupa B1. Echipa antrenată de Ramona Pop joacă trei meciuri în ”The Cage”, cu ACS Champions Buc-Cra (vineri, 29 martie, ora 12.00), CS Vâlcea 1924 (vineri, 29 martie, ora 20.00) și ABC Leii București (sâmbătă, 30 martie, ora 10.00).

Baschet 3×3

CSM Constanța organizează unul dintre Turneele Naționale de baschet 3×3 pentru juniori 2006/2007 din acest weekend. Participă echipe cu jucători legitimați la cluburi afiliate FRB. “Maratonul” 3×3 este găzduit de Sala Flămânda din Complexul Sportiv Tomis, și începe sâmbătă, 30 martie, de la orele dimineții.

Volei Seniori

După un prim meci în playoff în care echipa CSM Constanța i-a pus reale probleme pretendentei la titlu, Rapid București, constînțenii susțin al doilea meci din playoff-ul Diviziei A1 Masculin, în seria cu Rapid București, cu gândul de a prelungi disputa într-un meci decisiv. După 1-0 la București, acolo unde Constanța a smuls un prim set iar în următoarele trei a cedat la 21, 25 și 24, meciul doi se anunță unul interesant pentru băieții antrenați de Cristian Imhoff și Răzvan Parpală. Miercuri, 27 martie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor din Constanța, CSM Constanța – Rapid București, în meciul doi din Playoff în confruntarea cu a doua clasată la finalul sezonului regulat. Intrarea la meci este liberă! Meciul va fi LIVE pe pagina de facebook CSM Constanța Volei, pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store), pe site-ul www.csmconstanta.ro la secțiunea LIVE TV și pe FRV TV.

Handbal seniori

CSM Constanța revine la Sala Sporturilor și joacă în etapa a XXI-a din Liga Zimbrilor, contra echipei de pe locul 8, CSM Bacău. Handbaliștii antrenați de George Buricea și Ionuț Pușcașu vor să obțină cea de-a opta victorie consecutivă în campionat și să mai facă un pas spre cucerirea medaliilor de argint. CSM Constanța se află pe locul 2 în clasament, cu un avans de 5 puncte față de Minaur și un meci mai puțin, restanța cu Steaua. Sportivii constănțeni mizează pe o sală plină! Sâmbătă, 30 martie, de la ora 18.00! Meciul va fi LIVE pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store) și pe site-ul www.csmconstanta.ro la secțiunea LIVE TV.

Handbal tineret

Handbaliștii echipei de tineret CSM Constanța susțin ultimul meci din sezonul regulat al Campionatului Național de Tineret. Băieții antrenați de Enis Murtaza primesc vizita celor de la HC Buzău, liderii Seriei B, și au nevoie de victorie pentru a păstra șanse la clasarea pe primele 4 locuri, care asigură calificarea în Final 8. Derby-ul etapei a XIII-a, CSM Constanța – HC Buzău, se joacă la Sala Sporturilor. Joi, 28 martie, de la ora 13.30. Meciul va fi LIVE pe pagina de youtube CSM Constanța, pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store) și pe site-ul www.csmconstanta.ro la secțiunea LIVE TV.

Handbal juniori

Juniorii 1 CSM Constanța joacă un nou meci în faza a doua a Campionatului Național de Handbal Masculin – Grupa Valoare 1. După victoria de acasă cu LPS Vaslui, echipa antrenată de Enis Murtaza se deplasează pe terenul ultimei clasate, LPS Iași, cu gândul la victorie. Meciul din etapa a III-a se joacă duminică, 31 martie, de la ora 10.00.

Juniorii 4 CSM Constanța evoluează, în weekend, la Faza pe Euroregiune a Campionatului Național de Handbal Masculin J4 (născuți 2011-12 și mai tineri). Echipa constănțeană face parte din regiunea RO2, Grupa B, și va juca, la Medgidia, trei meciuri: cu HC Junior BB Buzău (ora 11.00), HC Omer Constanța (ora 13.00) – Sâmbătă, 30 martie, în Sala “Dan Spătaru”, și cu LPS Brăila (ora 10.00) – duminică, 31 martie, în Sala “Ifitimie Ilisei”. Primele două clasate din Grupa B se întâlnesc cu primele două clasate din Grupa A (Viitorul Galați, CSȘ Medgidia, CSȘ Tecuci, CSO Murfatlar, LPS Buzău), în meciuri de clasament, duminică, de la orele 16.00 (locurile 2) și 17.00 (locurile 1). Cele 4 echipe se vor califica la Faza Semifinală a Campionatului Național. Meciul va fi transmis pe pagina de youtube CSM Constanța.

 Șah

Șahiștii CSM Constanța participă, între 29 și 31 martie, la Festivalul Internațional de Șah Satori Art de la Slobozia. Ediția a XVI-a a turneului reunește sportivi juniori, de la U7 la U14, și organizează patru concursuri, Cupa U2200 (jucători cu ELO mai mic de 2200), Cupa U12, Cupa U10, Cupa U8, dar și un turneu pentru jucătorii începători nelegitimați. Sistemul este șah clasic, 60 min + 30 sec / mutare.

Judo

Sportivii secției de judo CSM Constanța vor evolua la un concurs amical, sâmbătă, 30 martie, la Râmnicu Vâlcea. Judoka antrenați de Florin Radu Luca și Gheorghe Lozovanu intră pe tatami la Cupa CS Vâlcea 1924, competiție care celebrează centenarul sportului vâlcean. Sportivii constănțeni participă la categoria U23.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top