Actualitate

Progrese rapide la amenajarea străzii Măcelar Gheorghe Apostol din Cernavodă

Administrația Publică Locală continuă să investească în infrastructura orașului, iar lucrările de execuție la obiectivul de investiții „Amenajare str. Măcelar Gheorghe Apostol din orașul Cernavodă” înregistrează progrese semnificative.

Constructorul a demarat pregătirile pentru realizarea părții carosabile și a trotuarelor, amenajarea intersecțiilor și a racordurilor cu străzile laterale, montarea rigolelor pentru drenarea apelor pluviale, precum și execuția semnalizării rutiere permanente. În prezent, se desfășoară săpături pentru fundația structurii rutiere.

Valoarea totală a acestei investiții se ridică la 797.188,96 lei, sumă alocată integral din bugetul local al orașului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top