Actualitate

Un boschetar din Tuzla taie nucii de pe domeniul public, ajutat de utilajul Primăriei!

De câteva zile, înarmat cu o drujbă, un boschetar aciuat în comuna Tuzla, pe strada Navigatorilor nr.7, a început să taie, bucată cu bucată un nuc bătrân aflat pe domeniul public. Nu la el în curte! Paradoxal este faptul că un utilaj al Primăriei Tuzla i-a acordat asistență în ceea ce face. Lemnele rezultate? Le-a băgat în curte, pentru ca să aibă cu ce face focul în iarna ce se apropie. Primarul Reșit Taner se pare că are cunoștință de acest lucru, individul care taie bătrânul nuc fiind un salahor  care crește în curtea în care locuiește câteva zeci de găini ale unui „domn cu grade” aflat în grațiile primarului.

Se știe că în conformitate cu legea în vigoare, tăierea copacilor, mai ales a nucilor, fie ei aflați pe domeniul public dar chiar și în curțile private, se supun unui regim sever de autorizare și control. Dar, Tuzla e Tuzla, și acolo…oricine poate face orice vrea!

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top