Actualitate

Ziua Femeii, prilej de a afla nevoile social-culturale ale comunităţii din Tuzla

Evenimentele legate de Ziua Internaţională a Femeii au debutat la Tuzla pe 6 martie, la Centrul Pentru Tineret Ion Creanga (aflat în subordinea Primăriei), cu o întâlnire a liderilor formali şi informali ai comunităţii, sub titulatura “Comunitatea Tuzla-prezent şi viitor”. Reprezentanţi ai: primăriei, şcolii, bisericilor (ortodoxă şi baptistă), minorităţilor etnice, precum şi psihologul asociaţiei Stratonis, tineri voluntari, tineri căsătoriţi, reprezentanţi ai Clubului părinţilor şi ai seniorilor au încercat să stabiliească nevoile social-culturale din comunitate şi să schiţeze un program de activităţi.

În acelaşi timp au fost prezenţi la Centrul Pentru Tineret Ion Creanga şi copii din comunitate, care au confecţionat în sala de artă mărţişoare şi felicitări pentru 8 martie.

În urma acestei întâlniri s-a stabilit ca în Săptămâna Mare să fie organizat pentru copii un atelier de încondeiat ouă, iar pentru părinţi o dezbatere pe subiecte de parenting.

Pe 8 Martie, Primarul comunei Tuzla, Taner Reşit le-a invitat pe doamnele si domnişoarele din localitatea Tuzla la o petrecere.

Mă bucur că am avut prilejul să le cinstim pe doamnele şi domnişoarele din comuna noastră. A fost totodată un prilej de a socializa şi de a schimba păreri, într-un cadru relaxat, despre nevoile comunităţii noastre”, a spus primarul Taner Reşit.

Actualitate

To Top