Politic

Candidatul PNL la Primăria comunei Tuzla, Ion Moisei: „Amenajăm treceri de pietoni pe drumul național și sens giratoriu la ieșirea din localitate“

Comuna constănțeană Tuzla este o localitate care promite să devină extrem de atractivă atât pentru turiști, cât și pentru persoanele care doresc să fugă de frenezia orașului nu doar în zilele toride de vară, ci să se stabilească aici.

Preocuparea principală a candidatului PNL la funcția de primar al comunei Tuzla, Ion Moisei, este siguranța locuitorilor și asigurarea unor condiții optime de trai, motiv pentru care a pregătit mai multe proiecte care vin să creeze un cadru de siguranță.

„Vrem să aducem la aceeași masă reprezentanți ai Poliției Rutiere, ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere și să găsim împreună cele mai bune soluții pentru amenajarea unor treceri de pietoni și a unui sens giratoriu în zona Aviasan, la ieșirea din localitate spre Costinești. Pentru trecerile de pietoni, putem prezenta acele zone prin care se traversează frecvent neregulamentar și să amenajăm traversări
pentru că oamenii trec oricum. Ne gândim chiar la treceri semaforizate, pentru că localitatea noastră este intens circulată și nu de puține ori se circulă cu viteză“, a declarat Ion Moisei.

Un alt proiect despre care candidatul PNL spune că ar trebui realizat cât mai repede este cel privind proiectarea și amenajarea unui canal de colectare a apelor pluviale la o capacitate mai mare. „La fiecare ploaie mai serioasă, în centrul localității se formează o mică Veneție. Tocmai de aceea avem nevoie să construim un canal de preluare a apelor pluviale de capacitate mare începând de la strada Costineștiului, spre DN 39 și
continuând spre strada Eternității, unde se vor realiza lucrări de subtraversare pentru preluarea debitului de apă“, a explicat Ion Moisei.

La capitolul infrastructură, candidatul PNL și-a propus și implementarea proiectului de racordare a localității la rețeaua de gaze naturale. Mai exact, potrivit lui Ion Moisei, localitatea Tuzla ar trebui să profite de Programul național de introducere a gazelor naturale derulat în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare. Condiția esențială a proiectului este ca administrațiile locale să scrie proiecte și să le depună pentru a primi finanțare europeană pentru amenajarea rețelelor de gaze naturale.

„Este un proiect de care avem nevoie pentru a le asigura locuitorilor toate condițiile necesare unui trai decent. Pe măsură ce aceste lucrări se vor derula și se vor finaliza și lucrările de modernizare și extindere a rețelei de apă și canalizare, trebuie reasfaltate și străzile care au fost stricate pentru aceste lucrări. Trebuie să facem totul sistematic, calculat, în așa fel încât după finalizarea lucrărilor de asfaltare să nu mai avem
niciun motiv pentru a săpa din nou în asfalt. Mai întâi trebuie să executăm lucrările din subteran și apoi la suprafață“, a completat Ion Moisei.

Pentru tinerii din comună și mai ales pentru cei care își doresc să contribuie la dezvoltarea localității, candidatul PNL propune introducerea în intravilan a unor suprafețe de teren aflate în zona dinspre mare.

Accesul spre mare se realizează greoi. Vrem să introducem terenurile dinspre mare în intravilan și apoi să realizăm infrastructura necesară dezvoltării acelei zone“, a declarat Ion Moisei.
Tinerii se pot uni și pot iniția proiecte pe care să le prezinte și supune dezbaterii în Consiliul Local.

COMANDAT DE PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL– FILIALA CONSTANȚA
– EXECUTAT DE DEZVĂLUIRI.RO – PORTAL: WWW.DEZVALURI.RO
– CUI MANDATAR FINANCIAR COORDONATOR: 21200012

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top