Politic

George Șișcu: Suntem motivați nu doar să câștigăm alegerile, ci să ne apucăm serios de treabă

Deputatul tulcean George Șișcu consideră că județul are o șansă imensă de dezvoltare în următorii ani pentru că se va putea lucra în echipă, de la președintele țării și guvern până la administrația locală și județeană. Totodată, politicianul îi îndeamnă pe tulceni să nu irosească această șansă.

Tulcenii au, începând din 28 septembrie, șansa unei echipe unitare la conducere. Vom avea guvern PNL nu doar până în decembrie, ci cel puțin până în 2024, pentru că președintele țării Klaus Iohannis a spus în repetate rânduri că viitorul cabinet va fi construit în jurul PNL.

Astfel, la finalul zilei de 27 septembrie vom ști încotro se va îndrepta Tulcea și care va fi viitorul acestui județ.
PNL va avea președintele țării, guvernarea centrală, o majoritate parlamentară consistentă, dar și cele mai multe primării și consilii județene.

Tulcea are o șansă imensă de dezvoltare în următorii ani și sunt sigur că această șansă, poate una ivită într-o generație, nu va fi irosită. Județul nostru este la un pas să aibă aceeași administrație, de la președintele țării până la administrația locală.

De prea multe ori au apărut animozități și piedici în plan politic, care au dus la blocarea unor proiecte importante pentru cetățeni. Sunt cunoscute deja în spațiul public disputele apărute din senin între primari și șeful de consiliu județean sau între șeful de CJ și reprezentanții guvernului. Oricât de bune ar fi intențiile, lucrurile nu se pot clădi în adversități politice și în scandal continuu, ci în echipă, cu calm, luciditate și multă muncă.

Alegerile locale de peste mai puțin de două săptămâni sunt cruciale pentru viitorul județului. E o șansă pe care noi tulcenii trebuie să o fructificăm. Deja e târziu, nu mai e nici un minut de pierdut.

Alegerea e simplă: PNL înseamnă progres și dezvoltare, dar și patru ani de liniște în care vom trage cu toții în aceeași direcție. Trebuie să încetăm cu luptele politice, avem suficientă treabă pentru a ne pierde vremea cu lupte interminabile.

Nu mai avem așadar timp și vrem ca Tulcea să intre în rând cu județele dezvoltate. Avem potențial, avem oameni de calitate și mai important știm ce trebuie făcut. Am văzut că guvernările PSD au fost un dezastru pentru România. A venit vremea pragmatismului, a lucrurilor făcute temeinic, în interesul cetățenilor.

Suntem motivați nu doar să câștigăm alegerile, ci să ne apucăm serios de treabă! Uniți într-o echipă solidă, pentru Tulcea!

George Șișcu
Deputat, Candidatul PNL la Președinția Consiliului Județean Tulcea

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top