Politic

Bogdan Huțucă îi felicită pe pompierii români ce ajută Grecia să stingă incendiile de vegetație

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, a ținut să îi felicite pe pompierii români ce au plecat zilele trecute în Grecia pentru a ajuta la lupta cu incendiile. Deputatul consideră această situație ca fiind un bun exemplu de reușită ce va conduce la construirea unei țări „mai bune”.

„Îi felicit pe pompierii români care fac adevărate minuni în lupta cu incendiile care au lovit Grecia.
În majoritatea instituțiilor publice din România avem profesioniști și oameni dedicați meseriei lor, iar pompierii sunt în vârful listei.
Da, mai sunt multe de făcut. Ne amintim cu durere de situații în care din cauza unor lipsuri sau a unor decizii luate târziu sau greșit situația a scăpat de sub control.
Cred însă că trebuie să mai vedem și lucrurile bune. Trebuie să vedem și reușitele, și performanțele, iar pe baza lor să construim o Românie mai bună. Pompierii români din Grecia sunt cel mai bun exemplu că putem face asta”, a transmis deputatul.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top