Actualitate

„Atelierul lui Moș Crăciun”, la Centrul de Informare și Promovare Turistică Eforie Sud

Agitație mare, cu câteva zile înainte de Crăciun, la Centrul de Informare și Promovare Turistică Eforie Sud. Aici, în „Atelierul lui Moș Crăciun”, mânuțele harnice ale unor copii realizează anumite minuni. Este vorba despre decorațiuni de iarnă, numai bune de așezat sub brad.

„Mânuțe harnice și pricepute au pregătit decorațiuni handmade la Atelierul lui Moș Crăciun din Centrul de Informare și Promovare Turistică Eforie Sud. Mulțumim mămicilor implicate și talentate care au coordonat copiii în realizarea decorațiunilor, și doamnei Jeny Duță pentru amabilitatea de a sponsoriza această activitate cu daruri pentru copii! Mulțumim, de asemenea, primăriei Orașului Eforie pentru materialele puse la dispoziție pentru această activitate. Implicarea comunității creează lucruri frumoase și amintiri nemuritoare despre comunitate și tradiții pentru copii noștri”, se arată în mesajul celor de la Centrul de informare și promovare Turistică.

Tot în Eforie Sud, de data aceasta la Liceul Teoretic „Carmen Sylva”, elevii au participat la acțiunea de voluntariat „Shoe Box of Joy”, în cadrul căreia au fost colectate diferite produse (articole vestimentare, jocuri, jucării, produse alimentare) și oferite unor elevi de la nivelurile de învățământ primar și gimnazial.

„Activitatea s-a derulat în parteneriat cu Biserica Sfântul Ioan Botezătorul din Eforie Sud, o parte din cadouri urmând să ajungă la persoanele nevoiașe din comunitate. Numeroasa implicare și participare a elevilor liceului nostru, a demonstrat sinceritatea, afecțiunea și empatia acestora față de colegii mai mici sau membrii ai comunității locale.

Mulțumim și pe această cale tuturor elevilor, părinților acestora, cadrelor didactice și personalului didactic auxiliar pentru implicare și dăruire. Nașterea Domnului să vă aducă liniște și pace sufletească”, spun reprezentanții liceului.

Actualitate

To Top