Actualitate

Un PSD-ist revine, de Crăciun, la conducerea Administrației Porturilor Constanța!

Începând cu 27 decembrie, fostul Director General al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța (CN APMC), Dan Tivilichi, revine în instituție, pe funcția de Director Adjunct. Informația a fost confirmată pentru ziarul Dezvăluiri de către noul director al CN APMC, numit recent de PNL, Costel Stancă.

Întoarcerea lui Tivilichi la Administrația Porturilor este o surpriză, atât pentru faptul că este membru PSD, cât și pentru că fusese destituit prin decizia Curții de Apel Constanța din 28 ianuarie 2019, care stabilise că procedura de numire a sa în funcția de Director General nu respectase procedurile legale. După schimbarea din funcție, Tivilichi fusese revocat și din Consiliul de Administrație.

Cum a reușit PSD-istul Tivilichi să se întoarcă în CN APMC, pe o funcție de conducere, în contextul în care guvernarea este asigurată de PNL?

Tivilichi a avut grijă ca în timpul mandatului său de director general să țină liber postul de Director Adjunct, pe care îl ocupase anterior.

În luna octombrie a acestui an, Dan Tivivilichi a încercat să se reorienteze și, împreună cu fosta sa echipă de la CN APMC, a încercat, fără succes, să acapareze majoritatea în Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Administrarea Porturilor Dunării Maritime SA Galați.

După eșecul de la Galați, Tivilichi s-a prezentat în a treia zi de Crăciun să își primească cadoul de la Moșul, funcția de Director Adjunct în CN APMC.

Am aflat, pe surse, că pentru a-și ușura drumul spre această funcție, Dan Tivilichi s-ar fi înscris recent în PNL Galați. Până la confirmarea oficială a informației, publicăm mai jos adeziunea sa la PSD.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top