Politic

Antal István-János: La mulți ani, tătarilor din Dobrogea!

Cu ocazia zilei etniei tătare din România, deputatul Antal István-János a transmis un mesaj de felicitare adresat tătarilor din Dobrogea.
„Dragi prieteni și colegi tătari,
Vă felicit cordial cu ocazia celebrării zilei etniei tătare, dorindu-Vă multă sănătate, bucurii, viață lungă și realizarea plenară a obiectivelor importante pentru voi și familiile voastre.
Folosesc prilejul deosebit pentru a remarca bunele relații de colaborare cu toți prietenii mei tătari.
Pe 13 decembrie, tătarii din România sărbătoresc „Ziua etniei tătare”. Legea votată la 14 noiembrie 2006 a fost inițiată de deputatul de atunci al Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România. Reamintim clasei politice că această etnie care azi înseamnă peste 30 de mii de cetățeni, în mare parte din Dobrogea, nu au reprezentant azi în Parlamentul României”, a transmis Antal István-János.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top