Actualitate

Donald Trump poate sta liniștit: e susținut… PARANORMAL de MISA lui BIVOLARU!

Președintele SUA poate să stea liniștit în ceea ce privește procedura de suspendare inițiată de democrați împotriva sa. Această acțiune nu are nicio șansă de izbândă, căci Donald Trump primește un ajutor neașteptat din partea Mișcării de Integrare Spirituală în Absolut (MISA), patronată de Guru Bivolaru.
Nu este vorba despre vreun fake news, ci despre o acțiune hazlie a MISA. Liderii acestei grupări au decis că președintele SUA are nevoie de ajutorul lor și au inițiat o acțiune de… susținere paranormală a lui Trump.
Concret, sâmbătă 14 decembrie, cu începere de la ora 18, toți yoghinii sunt chemați să realizeze la unison această „acțiune spirituală”, pentru a-i transmite președintelui SUA „starea de invulnerabilitate dumnezeiască ce implică să se canalizeze către Donald Trump energia subtilă sublimă a Atributului Dumnezeiesc al Invulnerabilităţii Dumnezeieşti”.
Iată mesajul integral postat pe siteul oficial al MISA:

„În data de 14 decembrie 2019, între orele 18:00-18:45, va fi realizată la unison de noi toţi o acţiune spirituală pentru susţinerea paranormală a preşedintelui american Donald Trump.
Ideea forţă a acestei angrenări spirituale va fi starea de invulnerabilitate dumnezeiască ce implică să se canalizeze către Donald Trump energia subtilă sublimă a Atributului Dumnezeiesc al Invulnerabilităţii Dumnezeieşti.
Această angrenare spirituală va fi realizată cu un suport muzical adecvat. Pentru a fi la unison, puteţi accesa pagina de live a postului de televiziune online MISA Senzaţional TV.”.

MISA și politica

Istoria implicării yoghinilor lui Bivolaru e lungă și cuprinde episoade de susținere (uneori chiar în campanii electorale) a unor lideri sau partide politice din România:
– anii ’90 – Bivolaru a indicat cursanților să voteze cu Adrian Păunescu
– înainte de 2004 – implicarea în PDL

– 2004 – meditarea cu yantre secrete („magie neagră”) pentru scoaterea lui Adrian Năstase din viața politică

– 2007 (referendumul de suspendare a Președintelui României) – s-au organizat grupuri de meditație în cadrul MISA pentru susținerea lui Traian Băsescu

– 2007/2008 – înscrierea multor misani în PIN (partidul fondat de Cozmin Gușă), participarea la alegeri locale și parlamentare a unor adepți MISA

– 2008 – animarea adepților pentru a vota pro Vanghelie

– 2009 – animarea adepților pentru a vota pro Mircea Geoană la funcția de Președinte

– 2014 – meditații cu ocazia alegerilor prezidențiale – se cerea un „lider divin”

– 2014 – misanii și Bivolaru au susținut candidatura lui Valentin Dăeanu (candidat independent) la alegerile pentru Parlamentul European

1 Comment

1 Comment

  1. Gurule

    14 decembrie 2019 at 15:53

    Te-ai tacanit la batranete?
    Sturlubaticule, poate iti baga degetul cela ridicat in cap si iti astupa ideile-ti pretioase sa nu te paraseasca.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top