Politic

Alegeri la organizația județeană a USR PLUS Constanța. Dumitru Caragheorghe e noul președinte

Organizația județeană a USR PLUS Constanța și-a prezentat noua conducere, rezultată în urma alegerilor din data de 8 iunie, precum și planurile de viitor, în cadrul unei conferințe de presă la care a fost prezent și ministrul Justiției, Stelian Ion.

În urma alegerilor, la care au participat 102 delegați din județ, a fost decisă componența Biroul Județean, cu cinci vicepreședinți și președintele, în persoana lui Dumitru Caragheorghe.

Fostul președinte al organizației județene, senatorul Remus Negoi, a fost cel care a deschis conferința de presă, cu un bilanț al mandatului său, amintind că filiala a plecat de la „o mână de oameni” și a ajuns să participe la guvernare, atât la nivel central, cât și la nivel local.

Ne dorim ca noua echipă să continue ceea ce vechea echipă a realizat și sunt sigur că noii colegi, cei care au câștigat mandatul de conducere, vor avea succes în continuare”, a adăugat Remus Negoi.

Dumitru Caragheorghe, noul președinte al organizației județene, a stabilit ca prim obiectiv dezvoltarea în continuare a organizației și realizarea unei „simbioze cât mai rapide a celor două organizații fuzionate recent”. Caragheorghe a subliniat faptul că atât la organizația județeană cât și la cea municipală „există un mix în ceea ce privește originea membrilor din cele două birouri, în sensul că sunt membri atât de la USR cât și de la PLUS.”.

În mandatul de doi ani, Caragheorghe și propune dezvoltarea filialelor locale și a organizației județene:

Avem în față doi ani, în care trebuie să dezvoltăm filialele din județ, trebuie să ajungem la un grad mai bun de comunicare între filiale, să îmbunătățim comunicarea internă și cea externă, să dezvoltăm personalități, sau alți colegi de-ai noștri să iasă în fața publicului, să avem cât mai mulți oameni care să iasă în competiție și în fața publicului pe diverse teme, să propunem proiecte pentru fiecare UAT în parte, dar și la nivel județean în ansamblu, trebuie să consolidăm prestigiul filialei județene în plan național”.

Organizația constănțeană a USR PLUS, printre cele mai puternice din țară

Noul președinte a subliniat că organizația constănțeană este una dintre cele mai mari și mai consolidate filiale din țară, fapt reliefat și de cei 44 de delegați ce vor participa la congresul partidului, ce va avea loc în luna octombrie, ceea ce reprezintă 5% din total, la nivel național.

Ministrul Justiției, Stelian Ion, l-a felicitat pe noul președinte și a stransmis că în USR PLUS accentul se pune pe echipă și nu pe concentrarea puterii în mâna unui singur om:

Avem o istorie comună, am făcut multe împreună, aveți în față o echipă foarte bine sudată, ne completăm reciproc și în continuare punem accent pe echipă și nu pe concentrarea funcțiilor și puterii în mâinile unei singure persoane”.

Stelian Ion a spus că îl cunoaște pe Caragheorge de mulți ani, fiind cofondatori ai asociației „Verde Urban”, care „a militat pentru mai mult verde în Constanța, urbanism coerent, un oraș frumos, european, deschis pentru dezvoltare”.

Ministrul Justiției a mai spus că are încredere în această echipă, căreia îi dorește succes și pe care o asigură de tot sprijinul său.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top