Actualitate

A fost inaugurat Centrul Comunitar Sanitar al comunei Văcăreni din județul Tulcea

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu a participat luni, 30 septembrie 2019, alături de prefectul Lucian Furdui, la inaugurarea Centrului Comunitar Sanitar al comunei Văcăreni, finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2017-2020.

Centrul comunitar sanitar este o clădire nouă cu compusă din spații pentru medicina de familie și cabinet stomatologic, cu dotări noi și moderne ce asigura asistență medicală în condiții de calitate sporită.

Creșterea calității vieții în mediul rural este o prioritate a Consiliului Județean Tulcea, astfel că sprijinim proiectele care să atingă acest obiectiv, acest deziderat al nostru și al primăriilor din județ.

Proiectele finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2017-2020 și cele finanțate prin programe europene pot schimba fața comunei dumneavoastră, prin îmbunătățirea iluminatului public, a infrastructurii generale de transport și a infrastructurii învățământului.

Demonstrăm astfel că, acolo unde există grijă față de nevoile oamenilor, atunci când există fonduri, se pot face lucruri importante pentru oameni și dovedim astfel că suntem alături de oameni.

Sănătatea și educația sunt prioritățile guvernării, atât a celei centrale cât și la nivel local și mi-aș dori ca ritmul de implementare să fie respectat și pentru celelalte proiecte.

Vă felicit, domnule primar, pentru ambiție și pentru proiectele pe care le finalizați, pentru modul în care aveți grijă de comunitatea pe care o păstoriți“, a declarat președintele Horia Teodorescu.

Obiectivul de investiții din comuna Văcăreni are o valoare totală de 740.820,62 lei, din care 690.135,77 lei de la bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și 50.684,85 lei de la bugetul local.

Actualitate

To Top