Politic

Deputatul Istvan Antal: UDMR va participa la dezbaterea moțiunii, dar nu o va vota

Deputatul constănțean a transmis faptul că partidul din care face parte nu va vota moțiunea de cenzură, dar va participa la dezbaterea pe marginea ei:

„În ședința de astăzi a grupurilor reunite ale UDMR am decis că vom participa la dezbaterea privind moțiunea de cenzură, dar nu vom vota. Prin decizia noastră am luat în considerare două aspecte:

  1. Factorul matematic: opoziția nu are nici pe departe numărul necesar de voturi pentru răsturnarea guvernului – cu sau fără susținerea noastră.
  2. Lipsa planificării: nu există niciun candidat pentru funcția de prim-ministru, nu există niciun program de guvernare pregătit și nici numele viitorilor miniștrii nu a fost prezentată. Considerăm că intențiile opoziției de a guverna nu sunt serioase. Nu suntem mulțumiți nici de performanțele actualei coaliții de guvernare; ne-am exprimat criticile de foarte multe ori în ultima perioadă, la fel vom proceda și în cadrul dezbaterii de mâine”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top