Opinii

Ziua Națională, moment festiv la Cernavodă

Ziua Națională a României a fost sărbătorită de oficialitățile orașului Cernavodă printr-un amplu program destinat atât ceremonialelor oficiale, cât și locuitorilor urbei.
Astfel, ziua de 1 Decembrie a început cu discursul primarului Liviu Negoiță și a altor oficialități, o slujbă de Tedeum și ceremonialul depunerii de coroane la Monumentul Eroilor de către reprezentanții Primăriei, Consiliului Local, oficiali militari, veterani de război, membrii ai unor partide politice etc.

A urmat mult așteptata paradă militară, prin fața spectatorilor defilând soldații Garnizoanei militare Cernavodă, ai Jandarmeriei și Detașamentului de Pompieri din oraș.
Momentul festiv a fost accentuat și de căderea primilor fulgi de zăpadă. Cetățenii participanți la eveniment au îndurat frigul până la finalul manifestării, așteptând cu nerăbdare să se încălzească cu un vin fiert și tradiționala fasole cu ciolan. O mie de oameni au venit în piațeta Centrului Civic pentru a sărbători Ziua Națională a României.
În același loc s-a desfășurat și Târgul de Iarnă și Orășelul Copiilor unde cei mici se pot bucura de spiritul Sărbătorilor.
Evenimentele legate de Ziua de 1 Decembrie au fost organizate de Primăria Cernavodă, Consiliul Local și Casa de Cultură a orașului.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top