Opinii

Ziua Internațională a Copilului, sărbătorită așa cum se cuvine în comuna Mihail Kogălniceanu

Primăria Comunei Mihail Kogălniceanu a pregătit anul acesta numeroase surprize pentru locuitorii comunei cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.
Sărbătoarea va începe joi, orele 9:30, în incinta Căminului Cultural din satul Piatra, unde vor fi prezenți copiii din satele Piatra şi Palazu Mic, precum şi cei din Grupul Social Sibioara. Micuţii vor prezenta un spectacol artistic, la finalul căruia toţi cei prezenţi vor primi cadouri din partea autorităților locale. Sâmbătă, petrecerea continuă începând cu orele 11:00 în Parcul Tineretului din comună, unde va avea loc un spectacol la care sunt aşteptaţi toţi copiii din localitate.

Un articol de Cristian CEALERA


Pe scenă vor evolua într-un spectacol interactiv câteva dintre personajele lor preferate, eroi ai desenelor animate şi ai filmelor pentru copii. Goofy va prezenta un moment de jonglerie şi comedie iar duo-ul Donald şi Daisy au pregătit o piesă de teatru interactiv, animaţie, poveşti şi activităţi educative. Nu în ultimul rând, Hello Kitty va prezenta un regal de cântece pentru copii, în timp ce Pantera Roz va veni în faţa copiilor cu un număr spectaculos de acrobaţie, echilibristică şi contorsionism. Trei prinţese dansatoare din seria Barbie vor prezenta elemente de dans contemporan, balet şi gimnastică. Show-ul face parte din turneul Prichindel Fest, desfăşurat şi în alte localităţi din judeţ.
De la petrecere nu vor lipsi ansamblurile artistice din Mihail Kogălniceanu. Astfel, pe scenă vor urca dansatorii de la ansamblul românesc „Mocăncuţa”, membrii ansamblului aromân ,,Vanghilizmo”, membrii ansamblului turco-tătar ,,Yildizlar”, şi nu în cele din urmă trupa de dans modern ,,Noa Dance”.
Comuna Mihail Kogălniceanu se poate lăuda cu elevi care au obţinut premii la fazele locale, judeţene şi chiar naţionale la diverse olimpiade.  Astfel, în cadrul spectacolului, primarul Ancuţa Daniela Belu îi va premia pe elevii care au participat şi au obţinut premii la aceste evenimente școlare. Pentru ei, dar şi pentru profesorii îndrumători, administraţia publică locală a pregătit premii cuprinse între 100 şi 500 de lei, în funcţie de nivelul la care aceștia au ajuns.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top