Opinii

Primarul Georgian Caraman își respectă promisiunile din campanie

Proiecte finalizate la Babadag

Ales edil în vara anului 2012, pentru un mandat de 4 ani, Georgian Caraman este decis să își îndeplinească, în scurt timp, toate obiectivele propuse și promise locuitorilor. Prioritățile declarate ale administrației publice locale Babadag, pentru perioada 2012-2015 sunt următoarele: finalizarea lucrărilor de reabilitare a rețelei de apă și canal a orașului, reabilitarea și modernizarea sistemului rutier la nivelul orașului, pietruirea străzilor din pământ și macadam, apărarea împotriva inundațiilor a localității, reabilitarea de școli și grădinițe, reamenajarea parcărilor și construirea de noi locuri de parcare, reamenajareaspațiilor de joacă și construirea de noi astfel de locuri și identificarea unor fonduri pentru dezvoltare socială și economică a comunității rrome.

Un articol de Viviana MIHĂLȚEANU

La distanță de nici un an de la începerea mandatului, orașul a început deja să capete o altă față, pentru că o parte din prioritățile sus-menționate au fost deja finalizate sau sunt în prezent în curs de finalizare. O parte din străzile importante ale orașului sunt transformate complet. Un exemplu în acest sens este strada Mihai Viteazu, unde se derulează o lucrare amplă de amplasare a unor borduri noi. În aceeași locație trotuarele sunt pavate cu dale, se toarnă asfalt și se plantează puieți. Strada Cobălcescu a fost de asemenea pietruită și s-au construit trotuarele aferente acesteia. În cartierul Veterani se lucrează la capela mortuară dar și la construirea unui foișor și la refacerea pieței cu locuri de parcare. Au fost terminate lucrările la parcările din spatele blocurilor și în curând acestea vor avea și sistem de iluminare pe timpul nopții. Deasemenea, a fost introdusă paza la toate școlile din oraș precum și la sediul serviciilor locale. Mai mult, săptămâna aceasta a fost inaugurat un teren de minifotbal în oraș, cu teren sintetic, spre bucuria tinerilor din oraș. Primarul Caraman dorește ca toate prioritățile propuse să fie realizate în termen cât mai scurt, astfel încât Babadag să se bucure de titlul pe care îl merită, acela de a fi unul dintre cele mai frumoase orașe ale Dobrogei.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top