Interviu

Ziarul DEZVĂLUIRI a câştigat locul I la Concursul Naţional pentru Presă Scrisă de Mediu

Iniţiativele Organizaţiei de Investigaţii Jurnalistice au fost premiate de Mare Nostrum

În ultima zi a lunii octombrie a avut loc decernarea Premiilor pentru Presa Scrisă de Mediu şi a premiilor pentru Concursul Naţional de Fotografie de Mediu, precum şi decernarea diplomelor pentru participarea la concursul Coastwatch. Festivitatea a avut loc la Biblioteca Judeţeană I.N. Roman, din Constanţa, iar la eveniment au participat Mihaela Candea, director executiv Mare Nostrum, Cătălin Anastase şi Bebe Pitei, fotografi şi membri ai juriului, în timp ce Andi Moisescu, un alt membru al juriului, a trimis un mesaj video pentru câştigători. 

Un articol de Andreea PAVEL

Jurnaliştii ziarului DEZVĂLUIRI, editat de Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice, au participat de asemenea la concurs, iar iniţiativele ONG-ului nostru vizavi de problemele de mediu n-au fost trecute cu vederea de juriu. Astfel, colegul nostru, Mihai Răzvan Rotaru, redactor-şef al publicaţiei, a câştigat locul I în cadrul concursului organizat de Mare Nostrum. Răzvan s-a înscris în concurs cu articolele “Afaceristul Herţea a secat un lac protejat de legislaţia europeană” şi “Tăriceanu a tăiat o felie din Parcul Naţional Munţii Măcinului pentru nişte investitori germani”. Pe locul II s-a situat Mariana Iancu, redactor la ziarul “Adevărul de seară”, iar locul III a fost obţinut de Traian Horia, jurnalist la ziarul “Ziua”. Singurele condiţii prinse în regulamentul concursului au fost ca anchetele sau reportajele să vizeze problemele mediului înconjurător şi să fi fost publicate în anul 2009. Fiecare concurent s-a putut înscrie în concurs cu maximum două articole.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top