Actualitate

Zi de sărbătoare pentru Comuna Ceamurlia de Jos

Duminică, 15 octombrie, pe stadionul din localitatea Ceamurlia de Jos, întreaga comunitate a sărbătorit Ziua Comunei, o zi în strânsă legătură cu sărbătoarea Cuvioasei Parascheva, hramul bisericii.

Astfel, la inițiativa primarului Dumitru Stan, locuitorii comunei au avut parte de spectacole deosebite, focuri de artificii, tradiționalele bucate românești și distracție pe măsură.

Au încântat publicul nume consacrate precum Adelina Poenaru, Margareta Clipa, Viorica Macovei, Dinamicii, Ansamblul Baladele Deltei, Ansamblul Golovița, Ansamblul Dobrogeanca, Ansamblul Svitilina din Vișina, Ansamblul Odyssea și altele.

La eveniment au participat și personalități din conducerea județului Tulcea. „Vreau să-l felicit pe primarul Dumitru Stan pentru această acțiune, pentru că oamenii au nevoie și de așa ceva, să se bucure. Viața este compusă din multă muncă, dar mai avem nevoie și de relaxare și mai ales de comunicare între noi”, a spus Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea.

„A fost ziua comunei Ceamurlia de Jos și nu aveam cum să lipsesc de la sărbătoare. Mai ales că mulți dintre vecinii și prietenii noștri, mai ales cei tineri, au fost alături de noi, ca voluntari, la Festivalul Borșului Lipovenesc de Jurilovca. A fost, ca de obicei, o bucurie să-l prind pe domnul Dumitru Stan, primarul comunei, și într-un moment de relaxare și să mai schimb o vorbă și cu oamenii din Ceamurlia de Jos. Trăim aici, avem aceleași probleme la care trebuie să găsim soluții și o putem face dacă suntem uniți”, a declarat și Eugen Ion, președintele Asociației Comunelor din România Filiala Tulcea și primarul comunei Jurilovca.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top