Actualitate

Proiecte importante realizate în comuna Pantelimon. Primar: „Încep să se vadă rezultatele unei munci asidue”

La mijlocul toamnei, Costel Armășescu, primarul comunei Pantelimon (județul Constanța), vine cu două vești bune pentru localnici. Două proiecte importante sunt realizate în comuna sa, unul cu finanțare europeană, iar altul cu sprijinul unor sponsori.

„Vreau sa vă vorbesc despre două proiecte: Renovare dispensar uman și, mai ales, primul proiect care se implementează prin PNRR – eficientizare iluminat public în satele Runcu, Pantelimon de Jos, Călugăreni”, spune primarul.

Primul proiect, cel al renovării dispensarului uman, a fost posibil cu ajutorul unei sponsorizări pe care administrația locală a reușit să o obțină. „Faptul că oameni și firme doresc să se implice împreună cu autoritățile locale reprezintă un mare plus”, adaugă Costel Armășescu.

Al doilea proiect, aflat în curs de realizare, reprezintă rezultatul muncii depuse de echipa primăriei în acest an și este, totodată, primul proiect care se implementează efectiv prin fonduri PNRR – Planul Național de Redresare și Reziliență.

„Eficientizare iluminat public în satele Runcu, Pantelimon de Jos, Călugăreni” este finanțat prin Programul privind Creșterea Eficientei Energetice a infrastructurii de iluminat public. În cadrul acestei investiții se vor dota cu lămpi economice tip LED satele Pantelimon de Jos, Runcu și Călugăreni.

„Urmează multe alte proiecte. Este un motiv de bucurie faptul că încep să se vadă rezultatele unei munci asidue. Anul 2023 este un an plin de provocări, de muncă, dar și de realizări. Este nevoie de multă muncă, de consecvență, de încredere și de răbdare”, spune Costel Armășescu, primarul comunei Pantelimon.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top