Investigaţii

Voronin si-a scos la ULIM murdaria… din urechi

Un absolvent al facultăţii de jurnalism din cadrul Universităţii Libere Internaţionale din Moldova, Vitalie Cojocari, a postat de blogul său ştirea difuzată de televiziunea de stat despre vizita preşedintelui Voronin, de pe 4 iunie, a.c., la unitatea de învăţământ.
Voronin a acuzat din nou opoziţia democrată de organizarea evenimentelor din aprilie şi i-a asigurat pe tinerii studenţi ai ULIM că doar comuniştii sunt în stare să guverneze ţara. În timpul discursului nostalgic de inspiraţie sovietică, în care Voronin îi acuză pe “cei care vor să devină preşedinte” că stau şi mănâncă tort şi beau Coca Cola, şeful statului îşi scote mizeria din urechi şi o aruncă pe podea (vezi min. 2.42 din filmul de mai jos)!

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top