Litoralul românesc

ULTIMA ORĂ-Metin Cerchez: Au vrut să mă împiedice să ajung la OTV, unde voiam să fac dezvăluiri despre procurorii corupţi!

Fostul deputat s-a baricadat în biroul său pentru a nu fi săltat de mascaţi

Theodor Niţă, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia, a trimis mascaţii să îl salte pe fostul deputat al minorităţii turce, Metin Cerchez, din cauza fantomei de la Medgidia.
Astăzi, 18 septembrie, în jurul orei 12, un echipaj de jandarmi a descins la biroul lui Metin Cerchez din strada Dacia nr. 9 din Constanţa, cu un mandat de aducere emis de procurorul Niţă. Fostul deputat a refuzat să le deschidă şi a dialogat cu jandarmii prin uşă. Aceştia din urmă au plecat după vreo jumătate de oră, văzând că Cerchez nu vrea să meargă cu ei.

Un articol de Mihai Răzvan ROTARU

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi al Judeţului Constanţa, Livius Iordănescu, Jandarmeria a fost solicitată de procurorul Theodor Niţă, care a emis un mandat de aducere pe numele lui Metin Cerchez. “Acesta a refuzat să deschidă uşa, iar colegii mei nu au putut intra în imobil, pentru că aveau doar un mandat de aducere. Metin Cerchez poate fi reţinut pe domeniul public“, a declarat pentru DEZVĂLUIRI Iordanescu.
Cerchez a înţeles acest lucru şi s-a baricadat în imobilul cu pricina. El a acordat interviuri presei de la geamul clădirii şi l-a acuzat pe procurorul Niţă că i-a deschis un dosar politic.
Metin Cerchez a declarat pentru ziarul DEZVĂLUIRI că s-a prezentat ieri la Poliţia Medgidia împreună cu avocatului său pentru declaraţii. totodată, el l-a recuzat pe procurorul Niţă şi nu înţelege cum a fost posibil ca după nici 24 de ore să primească mandat de aducere semnat tocmai de acesta. De aceea, fostul deputat consideră că e vorba de o încercare de intimidare, venită cu puţin timp înainte de a pleca la Bucureşti, pentru a participa la emisiunea Dan Diaconescu Direct, de la postul OTV. În emisiunea din această seară (la care e hotărât totuşi să participe) e decis să facă dezvăluiri despre corupţia mai multor magistraţi, unii dintre ei membri ai Consiliului Superior al Magistraturii.
Reamintim că în dosarul deschis de procurorul Niţă, Metin Cerchez este acuzat de instigare la profanare de morminte în cazul “Fantomei din Medgidia”.

 

Vom reveni!

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top