Opinii

Criza economică face ravagii şi în Tulcea

Constantin Camburi, primarul comunei tulcene Beidaud, a declarat pentru ziarul DEZVĂLUIRI că, din păcate, localitatea al cărei edil este resimte din plin efectele crizei economice. Şeful administraţiei locale ne-a povestit cum primăria nu dispune de bani nici măcar pentru asigurarea necesarului de lemne încălzirii sălilor de clasă aparţinând şcolii din localitate. Constantin Camburi se vede astfel nevoit să găsească soluţii pentru asigurarea confortului minim necesar unor condiţii decente pentru elevii comunei: „Peste trei ani vor fi bani, dar acum ce facem? N-aş putea să rezist să nu fac nimic în tot acest timp, pentru oameni şi mai ales n-aş rezista să-i văd nefericiţi pe copiii din localitate, practic ce-i care reprezintă viitorul nostru. Cum aş putea să stau şi să mă uit la ei cum îngheaţă, la iarnă? Dar dacă n-am bani, n-am ce să fac, nu? Trebuie să găsim soluţii urgente, cel puţin pentru rezolvarea acestei probleme!”, ne-a declarat primarul comunei Beidaud.
Iar problemele comunei nu se opresc aici. Edilul şef ne-a enumerat, de pe lista priorităţilor: „Am de refăcut toate străzile, ar trebui să punem măcar un strat de bitum, pentru că unele drumuri sunt impracticabile. Apoi,  avem nevoie de un sistem de canalizare şi apă curentă pentru a putea atrage cel puţin doi-trei investitori. Ca să nu mai punem la socoteală problema gropilor de gunoi şi necesitatea rezolvării acesteia pentru a nu mai risca să trăim într-un focar de infecţie”, a conchis primarul comunei Beidaud, Constantin Camburi.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top