Exclusiv

VIDEO: Secretele Comisarului!

L-am provocat la un dialog video fără menajamente pe Horia Constantinescu, șeful CJPC Constanța, cel supranumit Corado Cattani pentru că în acțiunile de control s-a luat la trântă cu companii uriașe.

L-am întrebat pe Constatinescu omul cui e și cine l-a propulsat în funcție (cu variante de răspuns: Liviu Dragnea, Adrian Năstase sau Dan Voiculescu), cum explică relația contondentă cu primarul și viceprimarul Constanței și de ce are nevoie de firme offshore.

A fost ușor să obținem un dialog viu, pentru că interlocutorul nostru e un personaj spontan și foarte direct. Am încercat să aflăm secrete și am depășit unele prejudecăți. Iată ce a ieșit:

SECRETELE COMISARULUI

https://www.dezvaluiri.ro/video-secretele-comisarului/Un interviu fără menajamente cu cel supranumit Corado Cattani pentru că în acțiunile de control s-a luat la trântă cu companii uriașe.L-am întrebat pe șeful CJPC Constanța, Horia Constatinescu, omul cui e și cine l-a propulsat în funcție (cu variante de răspuns: Liviu Dragnea, Adrian Năstase sau Dan Voiculescu), cum explică relația contondentă cu primarul și viceprimarul Constanței și de ce are nevoie de firme offshore.

Publicată de Dezvăluiri.ro pe Miercuri, 3 iunie 2020

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top