Exclusiv

VIDEO: Secretele Comisarului!

L-am provocat la un dialog video fără menajamente pe Horia Constantinescu, șeful CJPC Constanța, cel supranumit Corado Cattani pentru că în acțiunile de control s-a luat la trântă cu companii uriașe.

L-am întrebat pe Constatinescu omul cui e și cine l-a propulsat în funcție (cu variante de răspuns: Liviu Dragnea, Adrian Năstase sau Dan Voiculescu), cum explică relația contondentă cu primarul și viceprimarul Constanței și de ce are nevoie de firme offshore.

A fost ușor să obținem un dialog viu, pentru că interlocutorul nostru e un personaj spontan și foarte direct. Am încercat să aflăm secrete și am depășit unele prejudecăți. Iată ce a ieșit:

SECRETELE COMISARULUI

https://www.dezvaluiri.ro/video-secretele-comisarului/Un interviu fără menajamente cu cel supranumit Corado Cattani pentru că în acțiunile de control s-a luat la trântă cu companii uriașe.L-am întrebat pe șeful CJPC Constanța, Horia Constatinescu, omul cui e și cine l-a propulsat în funcție (cu variante de răspuns: Liviu Dragnea, Adrian Năstase sau Dan Voiculescu), cum explică relația contondentă cu primarul și viceprimarul Constanței și de ce are nevoie de firme offshore.

Publicată de Dezvăluiri.ro pe Miercuri, 3 iunie 2020

Actualitate

To Top