Actualitate

Viceprimarul Constanței, Dumitru Babu, acuzat ca a BRUSCAT o angajată CJPC care se afla în control la firma sa!

Maria Obreja, angajată a Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța, a postat pe contul său de Facebook un text în care îl acuză pe viceprimarul Dumitru Babu că a bruscat-o și a vrut să smulgă telefonul din mână. Incidentul a avut loc în timpul unui control pe care reprezentanții CJPC îl efectuau la firma familiei sale, SC Dalgeco Confecții textile SRL.

Angajata CJPC a sunat la poliție, iar ulterior a depus o plângere penală pe numele viceprimarului Dumitru Babu.

Într-un gest de maximă „eleganță”, Babu a încercat să dreagă busuiocul și i-a trimis Mariei Obreja un buchet de flori la birou. Angajata CJPC nu a rămas datoare și i-a returnat florile la Primăria Constanța.

Redăm mai jos întregul text postat de angajata de la protecția consumatorilor.

Cand ne gandim la primarie ne gandim printre altele la votul fiecaruia dintre noi . Astazi, nu regret ca am votat, ci pe cine. Sunt comisar al Protectiei Consumatorilor deja de 2 ani.
Am facut acest pas din convingere si pentru a face o lume mai buna. Am participat la sute de actiuni, am intocmit zeci de acte, am intalnit mii de oameni, pentru ca am simtit ca numai asa avem toti o sansa la mai bine.
Am ales acest comisariat pentru reputatia pe care o are, urmarind activitatea celor care imi sunt astazi colegi, la televizor si pe facebook.
In perioada de stagiatura , familia mi-a stat alaturi din punct de vedere financiar, pentru ca au inteles, ca asta imi doresc din tot sufletul.
Dar, iata ca sunt momente in care iti dai seama ca poti intalni si oameni marunti si este de speriat, in momentul in care iti dai seama ca sunt cei pe care i-ai votat.
In cursul unei actiuni de control, la care ma aflam impreuna cu alti trei colegi, aveam sa cunosc latura nevazuta a caracterului pe care il are Dumitru Babu, aflat in 2016 pe lista votata de mine. Navalind in locul unde ma aflam cu colegii mei, acesta a vrut sa imi smulga telefonul din mana si bruscandu-ma sa ma dea afara din sediul societatii in care ma aflam. A fost necesara atat interventia colegilor mei, cat si a fratelui acestuia, carora trebuie sa le multumesc, pentru ca nu stiu unde ar fi putut ajunge lucrurile.
Ma intreb, daca pe femeile din viata dansului le trateaza la fel? Ma intreb, daca pe sotia sau mama dansului le-ar fi bruscat cineva, ce reactie ar fi avut?
Ma intreb, daca asta este atitudinea pe care o are si fata de doamnele aflate in subordinea dansului?


Realizez acum, la ce suntem cu adevarat expuse, noi, cele aflate in slujba cetatenilor, daca in fata unui “coleg” nu reprezentam nimic? La ce ar trebui sa ne asteptam de la operatorii economici, daca acestora nu le place prezenta noastra?
Am depus astazi plangere la politie, relatand incidentul, nu inainte de a-i oferi DOMULUI VICEPRIMAR DUMITRU BABU , sansa de a isi cere scuze PERSONAL, pentru intreg incidentul.
Acesta mi-a trimis un buchet de flori, pe care i l-am lasat personal la primarie, sperand ca-l va oferi unei doamne din familia lui, si povestindu-i ce “năzbâtie “ a facut, sa afle parerea acesteia.
Cred cu tarie in continuare ca activitatea de comisar trebuie facuta si vreau sa cred ca toti cei pe care ii vom controla si de acum inainte vor intelege ca suntem in sluja cetatenilor, suntem femei si pentru toate acestea este normal sa fim tratate cu respect.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top