Politic

Bogdan Huțucă: Scurta guvernare a PNL a deblocat două proiecte importante pentru municipiul Constanța

Deputatul Bogdan Huțucă afirmă că edilul Constanței uită să mulțumească guvernului PNL pentru deblocarea a două proiecte importante pentru oraș și omite să spună că guvernul său nu a fost în stare să impună un proiect ambițios pentru constănțeni.

”Mulțumesc Guvernului PNL!”
Cam așa ar fi trebuit să înceapă discursul primarul Constanței, după aflarea veștii că Guvernul PNL a alocat bani pentru investiția în construirea Sălii Polivalente la Constanța.

Așa cum primarul a mințit referitor la donația de kituri de teste pentru COVID-19, pe care și-a atribuit-o, de această dată, omite să spună că guvernul său, guvernul PSD – în care PSD Constanța a avut miniștri – nu a fost în stare să impună un proiect ambițios pentru noi, constănțenii.

Scurta guvernare a PNL a deblocat două proiecte importante pentru municipiul Constanța: proiectul de reabilitare a Cazinoului și construcția Sălii Polivalente. În schimb, ani de zile, PSD-iștii au fluturat proiecte, așa cum a fost și proiectul legat de spitalul regional, teren pe care astăzi sunt doar buruieni. Cam așa arată proiectele PSD-ului. După vorbele lor, rămân doar buruieni.

Aștept să văd ce veți spune referitor la modul în care ați condus acest oraș. Anul electoral bate la ușă și primarul Constanței este agitat. Încearcă să se agațe de orice pai pentru a se lăuda, în timp ce unele laude sunt meritele guvernului PNL. Vă invit să îl băgăm în seamă pe primarul Constanței, pentru că acesta caută atenție și să îi spunem, totodată, că timpul PSD la Constanța se apropie de final, a declarat Bogdan Huțucă.

Actualitate

To Top