Opinii

Veselie şi mese îmbelşugate pentru locuitorii din Cumpăna

Ziua de 1 Mai a fost sărbătorită, ca de obicei, cu mare fast la Cumpăna. Mariana Gâju, primarul comunei a organizat o petrecere ca la carte, scoţându-i pe cumpăneni din rutina zilnică. Aceştia au dansat de dimineaţa până seara şi au uitat pentru o zi de grijile cotidiene.

Un articol de Andreea PAVEL, Sebastian TARCEA

Mesele îmbelşugate nu au lipsit, nici voia bună şi vremea frumoasă: “Încă o dată Dumnezeu a ţinut cu noi! Deşi se anunţau ploi, iată de ce vreme frumoasă au parte cumpănenii care se distrează româneşte, alături de noi cu ocazia acestei sărbători a muncii, o sărbătoare europeană, consacrată şi recunoscută de majoritatea popoarelor”, declara Mariana Gâju. La atmosfera plăcută, creată la serbarea câmpenească organizată cu ocazia zilei de 1 Mai, şi-a adus aportul mai ales şefa administraţiei locale, Mariana Gâju, care îi invita permanent pe cei prezenţi la dans şi îşi arăta recunoştinţa faţă de cumpăneni, membrii unei mari familii: “Bine aţi venit la noi acasă, unde atmosfera creată şi voia bună vor fi întregite pe parcursul întregii zilei de ansamblurile «Româncuţa» şi «Muguraşii Cumpenei», conduse de instructorul  Constantin Olteanu şi acompaniaţi de Orchestra Casei de Cultură Cumpăna, dirijor Nicolae Spătaru, precum şi de formaţii de muzică populară din comuna noastră. Ambasadorii comunei Cumpăna, cei mai frumoşi artişti constituiţi în cele două ansambluri  vor prezenta în aer liber, pentru toţi invitaţii, un spectacol de suflet. Totodată se vor organiza Jocuri şi Concursuri Interactive cu premii atractive: «Fuga în sac», «Trasul funiei» şi multe altele, iar seara se va încheia cu un superb foc de tabără”, anunţa primarul la sosirea invitaţilor din afara comunei. Muzica, produsele culinare pregătite la grătar şi voia bună realizate în mijlocul naturii au menţinut antrenul pe durata întregii zile, pe malul stâng al Canalului Dunăre – Marea Neagră.

           

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top