Opinii

De la Costineşti vine potopul distracţiilor

Elena Băsescu şi ministrul Tineretului au preferat staţiunea de la malul mării

MTV a dat startul sezonului de petreceri la mare cu mega show-ul dublu de 1 şi 2 mai. Staţiunea aleasă pentru debutul distracţiei a fost, desigur, Costineşti. Petrecerea promovată ca fiind “MTV Days” şi-a aşezat tabăra în faţa Obeliscului de pe plaja de la Costineşti şi a chemat la înaintare 13 din cele mai fredonate trupe şi cei mai îndrăgiţi artişti din România. “Fericiţi cei ce dau micul din spatele blocului pe nisipul de Costineşti, căci ei vor vedea în concert pe: 1 mai – Insane, Corina, Andra, Puya, Simplu, Viţa de Vie, Zdob şi Zdub; 2 mai – Marius, Blaxy Girls, Şuie Paparude, Anda Adam, Alex, Voltaj”, anunţau pe site-ul oficial cei de la MTV. Aproape 10.000 de tineri au dansat şi au cântat pe plaja din Costineşti, împreună cu artiştii care au urcat pe scenă. Ploaia şi frigul nu i-au ţinut departe de scena MTV pe tinerii veniţi la mare în weekend-ul respectiv. Printre ei s-a distrat şi fiica cea mică a preşedintelui, Elena Băsescu, care a vrut să-i vadă, din primul rând, pe băieţii de la Voltaj. Alături de ea a fost în tot acest timp ministrul Tineretului şi Sportului, Monica Iacob-Ritzi.  Iată că, dintr-o mie de posibilităţi până şi fiica preşedintelui şi ministrul Tineretului şi Sportului aleg, desigur, tot Costineşti, atunci când vine vorba de distracţii şi petreceri organizate ca la carte.

Peste 1000 de participanţi la Ziua Tineretului

„Vinovat” de weekend-ul exploziv pus la cale cu ocazia zilei de 1 Mai este şi şeful administraţiei locale, Traian Cristea. Parcă mereu păstrând tinereţea în suflet, zâmbetul pe buze şi învăluit de optimism, primarul localităţii Costineşti profită de orice ocazie pentru a transforma staţiunea în sălaşul veseliei, tinereţii şi a voii bune, sălaş care ajunge în fiecare an să fie cel mai căutat şi iubit de turiştii puşi pe distracţii. Pe lângă MTV Days, administraţia locală a organizat şi „Ziua Tineretului”, în colaborare cu Vasile Mihu, preşedintele Asociaţiei judeţene de fotbal şi Cadîr Serhan, vicepreşedintele Asociaţiei judeţene de volei. Astfel, pe plaja de la Costineşti, pe 1 şi 2 mai, între orele 11:00 şi 17:00, aproximativ 1000 de tineri au participat la beach volei şi beach fotbal. Şi vara nici măcar n-a început…  .

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top