Opinii

Petrecere câmpenească la Năvodari

De 1 Mai, administraţia locală din Năvodari a organizat o mega-petrecere, eveniment la care au participat mii de cetăţeni.

Un articol de Andreea PAVEL, Sebastian TARCEA

Manifestarea s-a desfăşurat pe platoul Taberei “Delfinul” din Năvodari, cei prezenţi la eveniment bucurându-se de un spectacol muzical, dar şi de mititei, tochitură românească, friptură de purcel, proţap de berbecuţ, precum şi bere, sucuri şi cafea, toate fiind oferite de primăria Năvodari. Pe cele 15 grătare, proţapuri şi pirostrii s-au copt peste 28.000 de mititei româneşti, numărul porţiilor de mâncare oferite fiind de aproximativ 7.000. Cei prezenţi au avut parte de o serie de surprize plăcute, celor mari şi mici fiindu-le oferite şi tricouri, şepci, dar şi alte obiecte. Pe scena special amenajată au evoluat artişti de muzică populară, dar şi uşoară: taraful “Virtuoşii” din Năvodari, Laura Lavric, Maria Dragomiroiu, Ileana Ciuculete, Nemuritorii, Ro-mania, Inba, Celia şi Raffman.
Primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, îi asigură pe locuitorii urbei de următoarele: “Dorinţa de a face treabă în oraş este incomparabil mai mare decât aceea de a ajunge primar. Năvodărenii o să vadă de la lună la lună că oraşul o să prindă culoare şi lucrurile se vor schimba în bine. Lucrăm în toate cartierele şi, zic eu, că suntem pe drumul cel bun”, a conchis şeful administraţiei locale.  
            

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top