Opinii

Vasile Delicoti modernizează localitatea Poarta Albă

Vasile Delicoti, primarul localităţii Poarta Albă, alături de consilierii locali, de-abia îşi mai văd capul de treburi, din cauza numeroaselor proiecte care se află în derulare.

 

Un articol de Andreea PAVEL, Sebastian TARCEA

Pentru început, administraţia locală tocmai ce-a finalizat canalul colector de ape pluviale şi construcţia digului de protecţie la cimitirul vechi, iniţiative care se vor materializa în reducerea riscului de inundaţii.

Pe de altă parte, primăria şi consiliul continuă lucrările care vizează reabilitarea străzilor interioare. Momentan, proiectul are luată în calcul o distanţă de 2,5 kilometri. Suma la care se ridică toate cheltuielile aferente este de nu mai puţin de 10.000 de euro, bani proveniţi din bugetul local.

Pentru că nu a uitat de tineri şi de cât de importantă e sănătatea, Vasile Delicoti are de gând să construiască pentru aceştia, şi nu numai, un parc care se va întinde pe o suprafaţă de 10.000 mp. Investiţia merită din plin cele zece miliarde de lei vechi, ba chiar alte cinci miliarde pentru construirea unei baze sportive performante. Acesta este un alt proiect al autorităţii publice, care îi va ajuta pe cetăţenii din Poarta Albă să-şi dezvolte o minte sănătoasă într-un corp sănătos!

Poate şi mai importantă decât această iniţiativă este cea a întocmirii reţelei de apă şi canalizare şi schimbarea conductei de alimentare cu apă către satul Galeşu. Proiectul a fost depus deja spre avizare.

Abordând toate domeniile care scârţâiau din vremea vechii administraţii, Vasile Delicoti va produce o schimbare majoră şi în domeniul sanitar din Poarta Albă. În afară că primarul, de-abia ajuns în funcţie, a renovat complet dispensarul din localitate, acesta are în plan înfiinţarea unor cabinete de ecografie, electrocardiogramă şi ginecologie, astfel încât cei care au nevoie de aceste servicii să fie consultaţi şi trataţi mult mai rapid.


Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top