Opinii

În Cumpăna, Mariana Gâju ia măsuri pentru reîmprospătarea mediului

Pentru că edilul din Cumpăna, Mariana Gâju, cunoaşte foarte bine priorităţile localităţii, dar şi problemele majore referitoare la mediul înconjurător, acesta a reuşit să îmbine perfect cele două lucruri, printr-o acţiune de reamenajare a spaţiilor verzi cu scopul de a aduce un plus major de vitalitate mediului înconjurător.

 

Un articol de Andreea PAVEL, Sebastian TARCEA

Astfel, s-a demarat curăţenia de toamnă, motiv pentru care toţi consilierii locali s-au alăturat primarului Mariana Gâju la plantarea celor aproape 100 de pui de tuia. Cetăţenii n-au vrut să stea în afara “terenului”, au salutat bucuroşi iniţiativa administraţiei locale, şi au dat o mână de ajutor la curăţenia de toamnă şi la sădirea puieţilor, protejând astfel o părticică din natura afectată de inconştienţa unora.  Mariana Gâju, care de mai bine de un deceniu se luptă pentru a asigura liniştea, sănătatea şi fericirea locuitorilor din Cumpăna, a declarat pentru media constănţeană, următoarele: „Spaţiile verzi trebuie reînnoite şi reîmprospătate, pentru că mediul este foarte important. Vom continua astfel de acţiuni de curăţenie în localitate. Poate că aşa, văzîndu-i pe tinerii localităţii că adună tot ceea ce înseamnă rest menajer şi tot ceea ce nu trebuie să stea pe şosea, oamenii vor înţelege că trebuie să păstrăm un mediu curat şi sănătos”. Această iniţiativă va continua până la sfârşitul lunii noiembrie, sau, dacă vremea va fi frumoasă poate proiectul se va prelungi chiar până în decembrie.

Această acţiune se desfăşoară în paralel cu alte două, la fel de importante: amenajarea parcărilor şi finalizarea proiectului ANL pentru tinerii din Cumpăna. Mariana Gâju s-a întâlnit cu reprezentanţii Agenţiei Naţionale de Locuinţe, urmând ca mai apoi să fie verificate de către Consiliul Local primele 34 de dosare ale tinerilor de până în 35 de ani.  Mai mult, administraţia locală a primit deja aprobarea pentru construirea altor 122 de apartamente ANL.

 

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top