Opinii

Consiliul Local Năvodari a funcţionat fără frâne

Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Năvodari desfăşurată pe 31 octombrie a.c. a fost prima întrunire a aleşilor locali, de după alegerile locale din acest an, „fără frâne”.

 

Un articol de Andreea PAVEL, Sebastian TARCEA

 

De la şedinţă au lipsit consilierii locali Tudorel Calapod, Stere Sponte şi Jean Paul Tucan. Şedinţa s-a desfăşurat în condiţii civilizate, consilierii locali aprobând toate proiectele de hotărâre propuse de primarul oraşului, Nicolae Matei, cu excepţia celui privind instituirea ipotecii de rang II pe tereneul gajat pentru datoria Ecoterm. Proiectul nu a putut trece, deşi a fost inclus pe ordinea de zi, din cauza lipsei celor trei consilieri ce a dus la un viciu de cvorum. Pentru ca locuitorii oraşului să nu rămână fără energie termică, proiectul privind instituirea ipotecii va fi supus aprobării Adunării Generale a Acţionarilor SC TSP Ecoterm SA ce va fi convocată conform Legii 31. Primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, îşi exprimă convingerea că cei trei consilieri locali vor lăsa „patriotismul politic” acasă şi vor vota pentru binele oraşului. În cazul în care proiectul nu va fi aprobat la prima convocare AGA, la a doua convocare, hotărârea va putea fi adoptată cu votul a jumătate plus unul dintre consilieri.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top