Opinii

Valentine’s Day, Dragobete și 1 Martie, sărbătorite la Cumpăna

Luna februarie a fost o lună plină de evenimente în comuna constănțeană Cumpăna. În data de 14 februarie, cu mic cu mare oamenii s-au adunat la Casa de Cultură din Cumpăna pentru a sărbători Valentine’s Day.  Evenimentul a fost prezentat de voluntarii Dan Niţă şi Andreea Marghidan, iar intrarea a fost liberă. Momentul a fost realizat de către Primăria Comunei Cumpăna  în parteneriat cu Asociaţia „Cumpăna Tinerilor”, Asociaţia Grupurilor Locale de Tineret Cumpăna, Asociaţia pentru Dezvoltare Comunitară Cumpăna, Fundaţia „World Vision” şi Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” din Cumpăna.

Evenimentul a început cu un recital susţinut de Dan Niţă. Programul a continuat cu concursuri ce au antrenat atât participanţii, cât şi spectatorii. Îndrăgostiţii au avut ocazia de a-şi uni destinele prin oficializarea tradiţionalei căsătorii de o zi. De asemenea, organizatorii au oferit participanţilor premii simbolice, specifice sărbătorii de Valentine’s Day. Pentru cei ce nu au dorit să petreacă sărbătoarea iubirii adusă din import, Consiliul Local al Comunei Cumpăna, reprezentant de primarul Mariana Gâju, a organizat și Dragobetele – sărbătoarea iubirii la Români. Astfel, în seara zilei de 23 februarie, în sala mare a Casei de Cultură Cumpăna, locuitorii din comună s-au bucurat de un spectacol de muzică populară susținut de Ansamblul folcloric „Mugurașii Cumpenei” și solista Anca Mihalcea. Și pentru că sărbătorile dedicate femeii și primăverii sunt aproape, Organizația Comunală a PSD Cumpăna, în colaborare cu Tineretul Social Democrat din Cumpăna și Asociația „ Cumpăna Tinerilor” doresc să ofere un strop de fericire și lumină în sufletele tuturor doamnelor și domnișoarelor comunei Cumpăna. Astfel, în ziua de sâmbătă, 1 martie 2014, cele peste 7000 de doamne și domnișoare din Cumpăna vor primi în dar mărțișoare și flori. În aceeași zi, la ora 12:30, reprezentanții Organizaței Comunale a PSD Cumpăna și reprezentantele Organizaţiei Judeţene a Femeilor Social-Democrate (OFSD) Constanța vor fi alături de doamnele din cadrul Centrului de Îngrijire și Asistență socială din comuna Poarta Albă, oferindu-le o mică bucurie la început de primăvară. Acestea, dar și doamnele care le oferă îngrijire vor primi flori, mărțișoare și o masă caldă pregătită de gospodinele comunei Cumpăna.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top