Politic

USR PLUS Constanța: Consilierii USR nu au votat Regulamentul de acces în zona Peninsulară

Reprezentanții USR PLUS Constanța anunță că nu au votat Regulamentul de acces în zona Peninsulară pentru că este un Regulament ce nu ține cont de nevoile reale ale constănțenilor.

„În 24 iulie 2021, când Regulamentul de acces în Zona Peninsulară a municipiului Constanța se afla în perioada de consultare publică, consilierii locali USR au fost singurii aleși locali care au înțeles că acesta trebuie să țină cont de nevoile oamenilor care locuiesc și trăiesc aici, că este esențial ca ei să fie implicați, consultați, iar opinia lor să se regăsească în acesta (mai presus de studii de impact realizate de firme care nu cunosc realitatea orașului și problemele din zona peninsulei). Acela a fost primul moment în care au discutat Regulamentul propus de autoritățile locale și au primit feedback-ul rezidenților: părinți, vârstnici, oameni de afaceri.
Întâlnirea a fost repetată și cu agenți economici care își desfășoară activitatea în zonă și contribuie la creșterea prosperității Peninsulei.
USR a propus, la acel moment, retragerea proiectului de pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu local și organizarea unei dezbateri mai largi, propunând și consultări ale consilierilor PNL cu locuitorii și agenții economici din zona. Din păcate acest lucru nu s-a întâmplat și proiectul de hotărâre a fost promulgat în ședința Consiliului Local din 31 august, prin votul PNL și PSD.
Regulamentul de acces în Peninsulă a intrat în vigoare, în mod brutal, începând cu 15 noiembrie – un Regulament care nu ține cont de nevoile reale ale constănțenilor”, au transmis cei de la USR PLUS Constanța.

Foto: Spotmedia

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top