Actualitate

Turneu de fotbal organizat în comuna tulceană Cerna

La începutul lunii septembrie, comuna Cerna a fost gazda unui turneu de fotbal la care au participat echipe din câteva localități apropiate.

„Am fost să văd copii jucând fotbal de plăcere la un Turneu al prieteniei unde au participat echipe din Cerna, Greci ,Turcoaia si Măcin! Nu am fost cu mâna goală, ci cu echipament sportiv ,mingii ,trofee și bucuria de a vedea copii implicați să joace fotbal organizat”, spune Petre Badea, reprezentantul Asociației Județene de Fotbal Tulcea.

El l-a întâlnit aici pe primarul comunei Cerna, unul dintre principalii susținători ai fenomenului sportiv din localitate.

„L-am întâlnit pe primarul Petre Șopu care făcea parte din galeria echipei Triumf Cerna, pregătit cu de toate să premieze toți copiii participanți: cu diplome, cupe, pungulițe cu dulciuri, dar și cu o gustare. Frumos, natural în minunatul peisaj al Comunei Cerna”, povestește Petre Badea.

Echipa Triumf Cerna, coordonată de profesorul Stelică Greceanu, a câștigat turneul. „În definitiv au câștigat toți copiii pentru că au făcut mișcare încurajați de părinți, bunici, prieteni și microbiști”, mai spune Petre Badea – Asociația Județeană de Fotbal Tulcea.

Nu doar în organizarea competițiilor sportive pentru copiii și tineri investește administrația locală a comunei Cerna. Unitățile de învățământ de pe raza comunei au fost modernizate în ultimii ani, astfel că pe 13 septembrie elevii și preșcolarii au fost primiți în săli de curs dotate la standarde europene.

Reamintim aici doar două proiecte privind infrastructura educațională finanțate prin PNDL – Programul Național de Dezvoltare Locală: „Reabilitare Școală Mircea Vodă, comuna Cerna, județul Tulcea”, în valoare de 493.155 de lei și „Reabilitare Școală Gimnazială Panait Cerna – corp C, comuna Cerna, județul Tulcea”, în valoare de 844.000 de lei.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top