Actualitate

Curățenie de toamnă în comuna Ceamurlia de Jos

Toamna a început cu o campanie de curățire a spațiilor publice din Comuna Ceamurlia de Jos, județul Tulcea. Mai întâi, în atenția administrației locale au intrat cimitirele, locul unde, din păcate, cei care își au îngropați pe cei dragi uită să-l întrețină.

Cimitirul din satul Lunca a fost primul pe lista reprezentanților primăriei care au cosit iarba, au adunat vegetația uscată și crengile uscate din cimitir. Odată cu finalizarea igienizării acestui loc, au urmat aceleași lucrări și în cimitirul localității reședință de comună.

Primăria Ceamurlia de Jos organizează în fiecare primăvară și toamnă campanii de igienizare și înfrumusețare a spațiilor publice. În lunile martie-aprilie ale acestui an s-au desfășurat în Lunca și Ceamurlia de Jos activități de cosire a ierbii din spațiile verzi, de plantare a florilor sau plantelor decorative în spațiile amenajate la marginea carosabilului și igienizarea unor terenuri.

De asemenea, primăria a derulat o campanie de colectare a deșeurile vegetale (iarbă, crengi provenite de la tăierile de primăvară etc) din gospodăriile individuale. Acestea au fost colectate din fața caselor de către o firmă de salubritate.

„Când aveți situații în care nu știți cum să procedați cu anumite deșeuri, vă rugăm să anunțați operatorul JT Grup la numărul 0737 154 093, la adresa de mail [email protected] sau la Primăria Ceamurlia de Jos la numărul 0240564706”, spun reprezentanții primăriei.

 „Insistăm să ne sprijiniți întreținându-vă spațiile, din fața gospodăriei, și cele de la locurile de veci. Ne dorim o comună curată, dar se poate doar cu ajutorul dumneavoastră. Dacă vă ocupați de aceste aspecte, rămâne timp să ne ocupăm de spațiile de joacă, de curțile școlilor, de grădinițe etc. Profitați de vremea frumoasă și curățați gospodăriile și spațiile aferente”, au transmis în primăvară reprezentanții primăriei.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top