Actualitate

Tulcea – Competiția de ciclism MTB Somova Extreme, la finalul celei de a VII-a ediții

Întrecerile sportive dedicate în special iubitorilor de natură și mișcare au luat o mare amploare de câțiva ani încoace în județul Tulcea. Acest lucru face ca zona, intens deja promovată în mai toate mediile, să cunoască o puternică dezvoltare nu numai în ceea ce privește turismul cât și a întregului sector economico-social.

Competiția Somova Extreme, destinată în special celora care sunt pasionați de ciclismul MTB (Mountain Bike), aduce un important aport în ceea ce înseamnă promovarea județului Tulcea și ai locuitorilor săi. Ajunsă la cea de a șaptea ediție, Somova Extreme și-a încheiat  un nou capitol sportiv sâmbătă 15 iunie a.c.

Grație eforturilor conjugate ale lui Sorin Pascale, fondatorul Clubului de Ciclism „Pelican Bike” Tulcea și a echipei sale, această ultimă ediție a marcat un nou succes.

Nu mai puțin de 90 de concurenți au luat startul, în dimineața zilei de 15 iunie a.c. din poiana pădurii Somovei, aceștia parcurgând un traseu dificil de aproximativ 25 de kilometri, prin zone cu dificultate de toate gradele: pădure deasă, câmp, terasamente viticole, carieră, pădure rară și piscuri golaşe de unde s-a putut admira în același timp și delta Parcheşului.

Cei 90 de concurenți, cu vârste cuprinse între 14 și 60 de ani provin din mai multe localități ale țării cum ar fi: Galați, Brăila, Tulcea, București, Fetești, Craiova, Bacău,Brașov, Focșani, Mangalia, Fieni, Slobozia, etc.

Finalul concursului a culminat cu festivitatea de premiere a celor ma buni cicliști,urmată de un festin care constat într-o delicioasă ciorbă de pește pregătită de bucătarii ruşi de la Mila 23. Mulți dintre participanți au preferat ca după extenuantul efort să rămână și peste noapte cu corturile, participând la o seară specială cu muzică și un mare foc de tabără.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top