Actualitate

Toamnă plină de lucrări în comuna Stejaru, județul Tulcea

Proiectele de modernizare a comunei Stejaru continuă și în această toamnă. Echipa coordonată de primarul Dumitru Enache lucrează de zor pentru ca diferite obiective să fie finalizate înainte de intrarea în sezonul rece.

Astfel, Primăria Stejaru anunță că și în luna octombrie continuă lucrările la proiectul de modernizare a Centrului civic. „Am început construcția Totemului de le intrarea din Stejaru. Deja s-a împrejmuit zona unde se va construi Totemul Comunei”, spune primarul.

De asemenea, administrația locală a demarat proiectul de modernizare al cimitirului din satul Vasile Alecsandri. Aici va fi înlocuit gardul și se va realiza o sistematizare prin lotizare cu alee centrală și trotuare despărțitoare pentru grupuri de câte două morminte. Noul gard va fi construit din plăci prefabricate de beton. De asemenea, vor fi amenajate noi alei pietonale în cimitir.

Comuna Stejaru a fost înfrumusețată prin plantarea a peste 500 de flori. Doar că, nu toți oamenii tratează cu respect aceste inițiative care sunt realizate din banii tuturor contribuabililor locali.

Administrația publică din Comuna Stejaru face eforturi pentru a gestiona banii plătiți de cetățenii comunei în cel mai corect mod. S-au plantat 530 de flori. Ce credeți ? După o zi au dispărut 23 de flori din zona Beloiu-Samata. Bănuim că au fost luate de oameni care au tranzitat comuna. Nu este corect față de noi ceilalți. Apelez la spiritul civic al cetățenilor onești ai comunei și îi rog să se implice în menținerea patrimoniului”, spune Dumitru Enache.

Nu în ultimul rând, primăria a reușit ca rezervoarele de alimentare cu apă potabilă a populației să fie aduse la cel mai înalt standard de igienă și siguranță. După ce a fost reabilitat și izolat termic rezervorul de apă de la Stejaru, administrația a finalizat și lucrările la rezervorul din satul Vasile Alecsandri.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top